Hirdetés
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli93
csendes tag
válasz
X Factor #15050 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy clonezillával szeretnék készíteni egy komplett diks mentést egy NAS-ra.
A clonezillából a legfrissebb stabil verziót használom pendrive-on.
Az egyik gépen, ami egy Fujitsu Esprimo E5730 sikerült a mentést véghez vinni, viszont a másikon, ami egy Lenovo Thinkcenter M81 azon csak addig jut el, hogy rákérdez a legvégén, hogy kezdheti-e a mentést és amikor rányomok, hogy "yes" akkor bedob egy ilyen hibaüzenetet: ocs live general error.
Sajnos a neten nem találtam rá megoldást, vagy csak figyelmetlen voltam.Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönöm!
Üdv!
-
Upo
addikt
válasz
X Factor #15050 üzenetére
Azóta inkább hpe vm explorert használok, végre egy tool ami együtt műkődik free esxi-vel.
A Thinware vBackup ingyenes standard verziója korlátok között, de visza a VMware vSphere Hypervisor (ESXi Free)-t is (a táblázat szerint).
Csak thin provisioned disk-ről, tömörítés nincs, email értesítés nélkül, de ennyi pénzbe ez fért bele.
Még nem próbáltam, de sort kerítek majd rá. Gyakorlatilag pénztelen iskolaként más lehetőségem nem nagyon van, és jövő tanévtől lehet hogy virtualizálnánk a szerver(eke)t.
Vagy Hyper-V jobb lenne? Többnyire linux alapú dolgok lennének virtualizálva, és olyan úri huncutságokra, hogy mentés, nem nagyon adnak 0 ft-nál többet. -
bobsys
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Aerocool Cylon 600W Tápegység
- Dell Latitude 5430 i5 16/256GB
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar - több darab, garancia (
- Macbook Pro 13" - 2017 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB, touchbar - több darab, garancia ( 905)
- HP ProBook 640 G2 (i5-6200U, 8GB RAM, 500GB SSD, 1920x1080 FHD, gyári töltő, jogtiszta W10 Pro)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest