Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli93
csendes tag
válasz
X Factor #15050 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy clonezillával szeretnék készíteni egy komplett diks mentést egy NAS-ra.
A clonezillából a legfrissebb stabil verziót használom pendrive-on.
Az egyik gépen, ami egy Fujitsu Esprimo E5730 sikerült a mentést véghez vinni, viszont a másikon, ami egy Lenovo Thinkcenter M81 azon csak addig jut el, hogy rákérdez a legvégén, hogy kezdheti-e a mentést és amikor rányomok, hogy "yes" akkor bedob egy ilyen hibaüzenetet: ocs live general error.
Sajnos a neten nem találtam rá megoldást, vagy csak figyelmetlen voltam.Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönöm!
Üdv!
-
Upo
addikt
válasz
X Factor #15050 üzenetére
Azóta inkább hpe vm explorert használok, végre egy tool ami együtt műkődik free esxi-vel.
A Thinware vBackup ingyenes standard verziója korlátok között, de visza a VMware vSphere Hypervisor (ESXi Free)-t is (a táblázat szerint).
Csak thin provisioned disk-ről, tömörítés nincs, email értesítés nélkül, de ennyi pénzbe ez fért bele.
Még nem próbáltam, de sort kerítek majd rá. Gyakorlatilag pénztelen iskolaként más lehetőségem nem nagyon van, és jövő tanévtől lehet hogy virtualizálnánk a szerver(eke)t.
Vagy Hyper-V jobb lenne? Többnyire linux alapú dolgok lennének virtualizálva, és olyan úri huncutságokra, hogy mentés, nem nagyon adnak 0 ft-nál többet. -
bobsys
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest