Hirdetés
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Volt Polarisom nekem is Swiften, az ötödik télen jártam hasonlóan, mint te, szerencsére a pár centis patka megállított a villanyoszlop előtt. Még aznap cseréltem a gumit, ugyanolyan Polarisra (az volt az azonnal elérhető legjobb) ég és föld volt a két gumival közlekedni. Ez volt az alkalom, ami után minden gumit eldobok öt évesen. Abban az időben max 8 ezret mentem évente, szóval nem volt kopott a gumi, de elöregedett.
Az öreg télivel járó ismerőseimnek ezt a kérdést szoktam feltenni: HA az öreg felkeményedett téli gumi miatt nem tudsz lassítani, irányt váltani, megállni és emiatt elütsz egy gyereket mivel tudnál könnyebben együtt élni, ha meghal, vagy ha nyomorék lesz?
Nyilván nem csodaszer a friss téli gumi sem, de ha csak mérsékelni tudod vele a károkat, megmenthetsz egy életet, akár a sajátodat, vagy a melletted utazó családtagodét is sőt az enyémet is.
Ez csak egy vélemény, nem vitatkozok senkivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mycso
rob210