Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz Gabeszku #4419 üzenetére

Ott az úgynevezett tuning van, sokan hallottak már róla ;)
    Egyébként most néztem, hogy írtál te már itt okosat ebbe a forumba:
    ''De ha valakinek nincs $-je akkor vegye azt amit meg tud fizetni, bár én úgy vagyok vele, ha már gépet újjítok akkor abba valami király dolgot teszek bele és nem mindenből a legolcsóbbat, majd várom, hogy leverjen minden konfigot a tesztekben és minden haverom gépénél szebb erősebb és gyorsabb legyen. Bár olykor bele lehet nyúlni erősebb szériákba is olcsón, de ez elég ritka.'' Vmi ilyesmit írtál, és ez vhogy így is van, de pl saját dolog:
    volt x összegem a gépre. Csak nem jön össze olyan, ami minden tekintetben frankó. Mit lehet kihagyni?
    Hűtés? Áááá, azt semmiképpen. Eggyel gyengébb proci? Lehet róla szó, de nem szívesen... Videokártya? Túl nagy teljesítménybeli különbség, aki gaméra használja. Táp? Szóba sem jöhet. Alaplap? Csak nem tán :) Szóval mi maradt még? Ja vinyó... igen abból is csak egy 80-asra futotta, dehát ez van. És a ram. Szóval baromi sokba tud kerülni, főleg ha gigát akar az ember. Esetleg fél giga húzós, de még az is drágább, szóval ez maradt.
    Nyilván nem fogja tudni kihajtani, azt hiszem ez nem kérdés, nem is volt az.

Egyébként nem mindenki szeret tuningolni. Főleg nem addig, amíg teljesen megfelel minden alapon. De van aki azután sem. Sőt, szerintem azok vannak többségben, szal nekik a 400 400 is marad.

Aktív témák