Aktív témák
-
Inuminare
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nagyon szepen koszi a segitseget

-
Inuminare
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Okes koszi!
Meg 1 apro kerdes ez a csere a 3d markokban is meglatszik majd?
ja es milyen dual channeles asust ajanlasz? -
aztec
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
eddig én is így tudtam
de kaptam 1 gépet amiben ez volt az 1ik párban egy shima brand rammal
so donno
ilyen fos áruk van ezexerint? -
Gabeszku
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
elképzelhető, bár a miről beszéltünk (külön külön) egész logikusan hangzott/hangzik) . De én mst nagyon lusta vagyok vissza olvasni párezer sz-t

-
Gabeszku
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
csak közös nevezőre jutunk

[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
Szten Márs
üzenetére
A nyelv csodálatos dolog...de vannak olyan kifejezések, amelyeknek a jelentése nem attól függ hogy te mit értesz alatta...
A PC iparban van egy elterjedt szó-páros: noname és brand.
Lehetne hosszasan taglalni, de röviden, tömören így fordítható: gagyi és márkás. -
Gabeszku
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
de én nem azons órajelről beszélek már a legelejétől a 400 mára már kommersz. Néz körbe rover ''toplistáján'' talán az én könfigomban van egyedül 400as és ráadásul az is 466on megy.
Ez meg a másik, amit nem tagadhatsz le. Ok legyen 2 400 as memó egy kommersz meg olyan mint az enyém. melyiknek nagyobb a teljesítménye? a hyperx-nek 10%-al (szerinted) de egy kommersz 400as rammal nem fogja kihajtani a lapját abban biztos lehetsz. de a 400as hyperx megy 500mhz-n 3-3-3-8 as időzítéssel és atól még az egy 400as ram nemigaz? szal itt hol a 10% -
Gabeszku
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
hamajd frissítessz egyet (F5) légyszi reagálj.
-
Gabeszku
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére

ugye te sem gondolod komolyan, hogy 10% teljesítménykülömbség van egy hynix 3-3-3-8 as 400mhz-s és egy Geil ultra 2-5-4-4-7 es 500mhz-s ram közt?
[Szerkesztve] -
Gabeszku
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Én meg erre azt tudom mondani, hogyha vettél brutál alaplpot akkor abba illik brutál memót is tenni. Kevés a pénz rá? Alaplap talán akciós volt a tesco-ba 9990Ft-ért?
Úgy látom nem vagyunk egy szinten szakmailag, ezért a továbbiakban nem is próbállak meggyőzni arról, hogy butaságot beszélsz. Ha rámhallgatsz olyan memót rax a gépbe amilyet akarsz. -
Rover623
félisten
válasz
Szten Márs
üzenetére
Te Márs...én figyellek...azért te is tudsz zöldeket mondani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha Kingston nem ''brand'', akkor mi a ''brand''...talán az S3+...meg a JETRAM...? -
Pirítós
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
És mi az a Brand

?A cl meg a sebesség ugye? -
Pirítós
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
És az a ram amit te mondasz az mennyibe kerül?És szerinted is a béna kategoriába tartozik a samsung TCCC?Köszi
-
Rover623
félisten
válasz
Szten Márs
üzenetére
Néhány apró módosítás:
DDR 400MHz-ig van szabványosítva, de léteznek gyorsabbak is (500-533-566-600, sőt 633MHz!), ha már a DDR2-nél így jártál el...
DDR2 533-ig szabványos, de már vannak 1000MHz-es változatok...CL pedig lehet hogy nőni fog ahogy megy fel a frekvencia, de csökkenni fog, ahogy egyre jobb chipeket építenek a modulokra...már most is vannak CL3-as 533MHz-es és 667MHz-es modulok...
A DDR2 támogatás pedig Intel környezetben a chipset-től függ (900-as sorozat), nem pedig a proci foglalatától...AMD-s környezetben pedig az időtől...
-
breetai
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Mindkettőtöknek javaslom, HA 400-on megy a RAM, hogy próbáljátok ki a 2-3-3-5 -öt!!! Azzal biztos jobb lesz az érték.
Nállam megy. De persze lehet, hogy a ti RAMjaitok már nem komázzák!?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?A cl meg a sebesség ugye?

Nállam megy. De persze lehet, hogy a ti RAMjaitok már nem komázzák!?