Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
Az egyiket most, a másikat aug. 31-én. Egyébként a fentebb említettet leszámítva csont ugyanolyanok mint a tieid. Nekem viszont a Samsung M3... néven bejelentkező ad meg egy időzítési táblát és a másik kettőt. Dualban kenik 2,5-3-3-6, Command Rate 1T-vel.
Dualhoz az azonos színűekbe kell tenni a momókat (1-2 illetve 3-4). Előnyösebb az 1-2. (közelebb van a vezérlőhöz. Szerintem ne fáraszd magad velük, csere.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- C# programozás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Nintendo Switch 2
- Silent Hill f teszt
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest