Hirdetés
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nindzsavagyo
tag
Üdvözletem mindenkinek

Hozzá jutottam egy GIGABYTE GA-F2A88X-D3H laphoz F1 biosszal amiben egy a10 6800K ketyeg szüntelenül egy Kingston HyperX Blue 4GB 1600MHz társaságában.
Na most valami oknál fogva a ramok csak 1333-on mennek 1.5V-n..minden áron azt szeretném hogy 1600-on menjenek lehet hogy egyáltalán nem nyernék teljesítmény béli javulást na de akkor is.
Mit kellene csinálnom nem igazán tudom hogy és hogy hol tudom ezt szabályozni,de valahogy meg kellene oldani.
Köszönettel T

-
nindzsavagyo
tag
Üdv
Az a kérdésem hogy 6G (3x2) memóriám van felismeri a windows7 de a tulajdonságoknál azt írja hogy csak 2,99G használható..
Win7 ultimate 32bit ez lehet az oka nem ismer többet??
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- iPhone-t használók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002