- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Megjöttek a ramok, valami gebasz lehet...
Először, betettem a két üres slotba, a másik kettő mellé..
Gép nem indult...
Kivettem elindult...
Kivettem a régi ramokat... Helyükre bedobtam azt amit most vettem... Gép indul.. 8gb-bol csak 4gb amit lát???
Kivettem és egyesével néztem őket, akkor látja mind kettő 4gb-os ram modult...
Mára eddig jutottam... Sajnos melóba kell mennem, holnap kezdem elölről az egészet... -
dezz
nagyúr
Le tudnád írni a chipek és a modul kódszámát? Utóbbit talán az Everest is kiírja, vagy a CPU-Z.
akosf: Csak 20 euróval? Ez elég meglepő. Véletlenül nem az egész P1-106 árát nézed? Az alaplap beépíthető egy sima PC házba is. Egyébként hol találtál árat?
Rover623: A Memtest86-ot ismertem, és abban ha jól emlékszem nem lehetett állítani a ramok paramétereit. A Memtest86+ 3 éve indult, ezt nem nevezném a kezdeteknek. És ha jól látom, ebben sem állíthatóak a ramok paraméterei. Pedig én ugye erre kérdeztem rá.
-
Richter36
őstag
-
Gyuri27
félisten
A mester arra gondolt, hogy az intelnél a sok modulos tuning a 965-p35-ig elég szegényes. Tehát ha két modult húzol akkor az eredmény x. Ha hármat v négyet lehet, hogy az x mint eredmény nem jön ki csak kevesebb.
A tuninghoz meg amúgy sem árt egyfajta modul amin (mint irtam) egyforma a chip, a késleltetés és feszültségből is egyformán kell nekik.
Mint látod itt nem érdekes az melyik milyen színű. -
Anthony28
őstag
Az igazság az ha 2 modulnál több van a gépben az a tuningot csökkentheti...áltlában ezért van a gépek nagy többségében csak 2 modul.(Dual Channel)
Akinek a sok ram fontos az vegyen 2x1gb ramot amivel a tuning is működni fog.Vagy vegyen 4x1gb de akkor a kemény tuningot felejtse el. -
ates84
tag
Nem biztos, hogy detto ugyanolyan ramot fogsz kapni. Nekem van egy kb 2 éves Kingmax 400-as ramom - fél éve mondom veszek mellé még egy ugyanilyet, de nem volt már kapható pontosan ugyanolyan típus. Így dual sincs.
A fagyás előjön-e? Szerintem nem, mert ha a memórián múlt a dolog, akkor simán előfordulhat az, hogy ha ugyanolyan is a memória nem viselkedik így a gép. A lapon múlik.
Ha mégis fagyna vidd vissza.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB(2x16GB)KIT DDR5 7200MHz CL34 XMP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged