-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zénó1000
csendes tag
válasz
Hardtech #24955 üzenetére
Én is pont ezt tervezem. Amit eddig kérdeztem, olvastam fórumokban, abból azt szűrtem le, hogy jobb arra törekedni, hogy azonos frekvenciájú és időzítésű típusok legyenek. Nekem pl most 1066 MHz-es 1 GB-os CL5 időzítésű Kingmax DDR2-ők vannak, ezekhez raknék 2 x 2 GB-ot ugyanígy 1066 MHz Kingmax CL5-ös. Főleg a dual channel miatt számít, hogy azonos típusok legyenek, bár így fórumokban olvastam olyat is (elvétve), hogy valakinek nem tökéletesen egyező ramokkal is ment a DC.
Ettől okosabbat, majd valaki tőlem hozzáértőbb válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged