-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-xXx-
tag
válasz
garfield-r
üzenetére
az orthosban pl. ha a blendet választod, akkor a memoriát is megfuttatja elég becsesen
-
Laraxior
titán
válasz
garfield-r
üzenetére
Ugyanazok a chipek vannak a két ramon. még a 800assal is jól jársz,tekintve 1150ig azok is mennek,ha nem feljebb.Az 1066os modulok viszik az 1200-t.
Ha plexis a géped,akkor érdemesebb a ledest
bár elég erős fényük van,éjszaka zavaró lehet,nekem az volt. -
Gyuri27
félisten
válasz
garfield-r
üzenetére
Elvileg nincs. Az a kérdés akarod e, hogy világítson. Ha nem azt a 2-3k-t kölsd másra. Szerintem.
-
emre33
addikt
válasz
garfield-r
üzenetére
Legjobb memóriák, ennél jobbat nem találsz.
És olcsók! Megéri.
Én is ilyen fogok venni.
Még hozzá 3 KIT-et (egyet tartalékba egy haverral, hosszútávra veszünk gépet) -
KMT
addikt
válasz
garfield-r
üzenetére
Cruical, OCZ, Super Talent... kb ezek a legjobbak
-
Gyuri27
félisten
válasz
garfield-r
üzenetére
Mondjuk 24000-t én nem az adatát venném. Ősembernél is találsz 22k körül crucialt. Egy azomban bizonyos mind három eladó uri ember (a gari is jobb náluk mint a boltokban pl).
-
Gyuri27
félisten
válasz
garfield-r
üzenetére
-
ANT
őstag
válasz
garfield-r
üzenetére
Sztem jobb lenne a 2x1 leosztás, már csak azért is, mert 1T beállítással nem fog stabilan menni négy modullal, ergo lassabb lesz a szisztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Star Trek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

bár elég erős fényük van,éjszaka zavaró lehet,nekem az volt.
fudi2002