- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Beni97
üzenetére
Igen menni fog 1333.on minden. Gyorsabb semmivel nem lesz, de ha erős a vga (gtx980, 1060) és full hd felett nyomod kell a 16 gb. Érdekesség h ha csak 8 gb-od van a win10 takarékoskodik és elég a ram a játékhoz (kb7,5-ig tölti meg. Ha teszel mellé ramot és 16 lesz ugyanaz a játék már átlépi a 8gb-ot, tehát inkább a win tölt rá plusz dolgokat h előbb elérje. SSD esetén ezeket le lehet tiltani, mert az elég gyors.
-
Anulu79
addikt
válasz
Beni97
üzenetére
Ha jól emlékszem feljebb olvastam valahol, hogy működne így a dolog nálad is. Az 1600-as is 1333-on menne. Én amúgy javulást tapasztaltam anno amikor 8 giga helyett 16 giga ramom lett. Nekem a rendszer is hamarabb bootolt be.
A fejlesztéssel meg én is úgy voltam, hogy ha fejlesztek akkor már ddr4—re érdemes. És igazad van, rengeteg lóvé. Épo a közepén vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- 16GB DDR5 RAM-ok garanciával, számlával!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002