-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
PH-User #27654 üzenetére
Nincs két egyforma lap tuning terén sem. Egyik jobb tuningban másik kevésbé. Egyik alá feszel(het) másik meg fölé.
Lehet a tiéd kevésbé tuningos ő meg kifogott egy olyan példányt ami jobban húzható.
Asrock meg nem annyira gagyi mint ahogy szeretik lehúzni őket, az Asus gyártja azt is. -
04ahgy
nagyúr
válasz
PH-User #25894 üzenetére
Ha a konfigoddal elégedett vagy, és legalább egy évig nem tervezed cserélni még, akkor inkább vegyél hozzá még DDR2-t, mert nagyobb ráfizetés eladni a lapot, RAM-ot, és csak azokat újra cserélni, mint kicsit többért venni bele RAM-ot, mintha DDR3 lenne.
Ha meg amúgy is cserélnéd egynél több részét, akkor értelemszerűen az új felé nyiss... Szerintem.
HGyu
-
puttputt
őstag
válasz
PH-User #21317 üzenetére
Akkor továbbra is a CSX-et szavaznám meg, mert az elvisz téged "tuningban" 800-ról 1000-re és még fölé is. (Vannak PH-s tesztjei...)
Kb. ilyen árban van a 2x2. Érdemes meggondolni!hunfranco - Szerintem is, mindenképp érdemes 64bitesre váltani, akár ennyi, akár annyi a ram. Később is jól jöhet, a 32-es cpu-kezelés miatt is gyengébb.
A RAM pedig legyen csak tri-channel, annak bőven elég kell lennie, ilyen ramoknál meg főleg. -
lsc
nagyúr
válasz
PH-User #21310 üzenetére
Cl4-ben én 800-as geileket használok, azok teljesen rendben vannak, viszont ha viszik is az 1000-et akkor azt biztosan csak cl5-ben . Ha 1000-en akarsz hajtani ramot akkor 1066-os kitet kell venned, azok cl5-ben biztosan mennek . Léteznek cl4-es 1066-os ramok is, de azok horror áron vannak és nehezen beszerezhetők . Én geilt vagy csx-et ajánlok 1066-os kitben, mindkettő tűrhető áron van .
-
puttputt
őstag
válasz
PH-User #21310 üzenetére
CSX-et mindenképp! 800-ast CL4-en 2x2-t Pesten elég olcsón lehet szerezni (11-13e)..., szerintem abszolút befutó és még gyors is, 1000-ig simán tuning!
Nekem bejön az OCZ is ("hazai márka", saját ramjaim...) meg 800-ból a Geil-re sem panaszkodnak, bár azt nehezebb beszerezni tlán.
A Mushkinról is vannak jó tapasztalatok! (ld. [ősember] [honlapja]... és kapcs.)
GSkillt nem ajánlanám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest