- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Na, kipihentem magam a dezoriántáltságból...
Na szóval, azt akartam írni (jó nem fejeztem ki magam elég magyarul- az okoskodó jóképességűek itt egyből ugrottak) hogy nekem a 64bites Ultimate sokkal meggyőzőbben futott 4GB-al mint 2-vel. Sorry az offért, csak segíteni akartam... 
-
Pubszon
veterán
Én ezek közül ezeket venném:
GEIL - Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz KIT 23k
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 800Mhz DHX CL5 KIT 26k
Mivel nekem Black Dragon van és meg vagyok elégedve, valószínü hogy megint ilyet vennék.
De mind a kettő tökéletes.
Ha DC-be mennek a ramok, akkor szinte csak 1-2% eltérés van a 800-as és az 1066-os ram között, esetleg a késleltetések miatt lehet picivel nagyobb az eltérés de játékba ez még 1-2 fps-t sem számít. Ha húzod majd a procidat 3.2Ghz-ig, akkor pont szinkronba fog menni a 800-as ramokkal, tehát ehez bőven tökéletes.
-
Solten
őstag
-
Attix82
addikt
Hat ha XPt hasznalsz, akkor eleg boven 2x1 Giga memor.
Ha nem tuningolsz akkor nem kell nagy ramcucc, akar 800as memok is elegendoek a procidhoz ha alapon megy. Tuninghoz meg mar elkell hutos memok, es termeszetesen a hutott bordaval ellatott memok jobban birjak....
Procid egyebkent a memokat alapbol 666-ra alltija.....1:1be....ezen a jobb ramoknal az idozitest tudod lejebb vinni.
Epp van elado: KINGSTON HyperX 2048Mb (2x1) DDR2 1066MHz CL5 KIT
kozel 10 ev kiskergari BPi boltba....ha erdekel kuldjel privit. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na szóval, azt akartam írni (jó nem fejeztem ki magam elég magyarul- az okoskodó jóképességűek itt egyből ugrottak) hogy nekem a 64bites Ultimate sokkal meggyőzőbben futott 4GB-al mint 2-vel. Sorry az offért, csak segíteni akartam...

kozel 10 ev kiskergari BPi boltba....ha erdekel kuldjel privit.
fudi2002