- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladisz2
tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Az időzítést még nem értem lámer vagyok ilyesmi téren a bisba találtam csomó féle 3betűs kódot mellettük mindenféle időzítéssel... Szóval akkor azt veszem ki, ha már programfüggő nem számít olyan sokat? Milyen időzítéssel mennek tuti stabilan de mégis gyorsan ezek a ramok?
Még annyit ram beállításnál mit jelent ganged unganged? Köszi! -
fgordon
senior tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Igen, igaz, elismerem, csak a JEDEC tábla miatt tudja az alaplap, hogy 2 volt kell neki, de CL6-7-7-25-ben menne 1.8 volton is. Majd ha lesz időm, kipróbálom, hogy mennyi a fogyasztás különbség és a teljesítmény csökkenés ez a két üzemmód között.
Szerintem is a legjobb vétel.
8 Gbyte nagyon jó, ha ramdisk-et csinálsz a többi ram-ból és arra szemetel a windows/pagefile/swap, vagy éppen arra az 5 gbyte-ra tömörítesz ki 1 dvd ISO-t... ENYHÉN gyors...

Magasan megéri - szerintem.
64 biten meg kihasználja a gép...
-
lalus8706
tag
válasz
zoo8800
üzenetére
szia Zoo!
Koszonom a segitseget.
Azt irta debuggolasnal az uccso sorban,h a csrss.exe fajl(system32 mappaban talalhato) a hibas,de nem tom,mi az.
Kek halalnal a physical memory-t irja ki,hiaba veszem vissza a frequency-t vagy adok neki tobb feszkot,nem er semmit.
Nem tom,mi lehet a cink.
Help me,plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Samsung 8GB DDR4 RAM memória
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fudi2002