- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ősember #8699 üzenetére
Te frankón kóstolgatsz (olvass vissza)?
Ha jól emlékszem legutóbb "Jorus: elsö körben mindig az egyszerübb választ keresem mindig. ugy itéltem meg nincs szükség komplikálni a dolgokat, elég ha jön a méhecskés story" ezt te írtad. Ez is gyenge nem, mikor kevered az fsb-t a qpb-vel?
Egyébként én egy mezei user vagyok, ha tévedek beismerem.
De, hogy Rover szavaival éljek nem ártana érteni is ahhoz amit árulsz. A fenti hsz-nél meg mellé fogtál, de rendesen. Azután meg daa-raa javitott ki, téged (és nem engem).
Na erről ennyit. Légyszi ne szólj a hsz-m hez. Én is így cselekszem a tieiddel.
Köszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest