-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Ősember #8605 üzenetére
oké igazad van csak nem tom milyen értékekre van pontosan szükség
nos az én procim 1333Mhz fsb-n megy ami ugye 333 Fsb-t jelent éna ezt elkezdtem tornászni felflé és akkor vettem észre ,hogy a memóriámat is elkezdte auton emelni az 800Mhz volt és szépen ment felfelé!!
ezért a memóriát visszavettem asszem 667 re és 100fsb-t húztam a procira a memó meg akkor állt 800Mhz-re!
ekkor teszt nélkül változtattam az időzítésen de azt már nem bírta 44412-t! a feszt meg auton volt ami nem tom pontosan mennyi lehetett ,de 2V állandót adtam neki!!
most az nem tiszta,hogy az időzítést milyen ütemben és arányban kell lefelé vinni???és mikor fogom tudni pl ,hogy a fesz miatt fog fagyni?
-
válasz
Ősember #8605 üzenetére
Ez így jó kis pongyola fogalmazás azért.
Az FSB az FSB, az 1066 meg QPB például vagy PSB. Meg aztán szentem a srác arra gondolt, hogy BIOS-ban DDR667-ről DDR800-ra emeli a RAM szorzót, ami ugye 4:5-ös helyett 2:3-as arányt jelent. De ez csak tipp, mert érdekesen fogalmaz.
Én sem okoskodni akartam, és tutti biztos, hogy a te postodat jobban fogja majd érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest