-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Szívesen.
Ez honnan van? Én ilyen időket és feszültségeket biztosan nem írtam.
Az biztos, hogy nem xmp, mivel nyoma van néhány értéken.
A "pontos" időket én táblázatból számolgatom ki.
Feszültségeket meg hosszú időn keresztül megosztottuk egymással oc fórumokon, aztán lettek az "átlagolt/kb." Értékek.
Ezeken elég jól meg lehet saccolni már.Ez a profil volt már működőképes? Rossznak nem mondanám, de sok laza, a feszültségek magasak.
Alaplap is nagyban befolyásolja, Hero nem egy sokak által használt lap. Nagy tapasztalat nincs.TM5 is legyen az usmusV3 verzió, minden más nem olyan jó.
Vagy ez egy xmp, aztán trefi megtekerve?Sajnos mások profiljára semmi garancia, de nagyvonalakban jó kiindulás.
Én másképp kezdtem, jedec 5600-on. Aztán minden 400 mhz-et arra rá megépítettem, figyeltem mi változik lineárisan, mi emelkedik és hol drasztikusan.
Talán a legjobb ha nem akarsz sok időt belerakni, az xmp-t "szorítgatod".
Azaz xmp betölt, ellenőriz, szorít, ellenőriz, némi fesz elvétel/emelés teszt, hogy hogyan reagál.
Usmus gyorsan, rövid ciklusokkal, áthatóan pörgeti. Nem tölt hoszzú időt egyfajta cikluson, mint pl az extreme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR5 RAM-ok garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002