- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zebra_hun
üzenetére
Emellé én nagyon fontosnak tartom megemlíteni azt, hogy mindenképpen legyen vagy valami RAM + GPU igényes játékkal tesztelve a gép (FH5, Cyberpunk 2077 pl.), vagy egy TM5 + 3DMark (bármelyik teszt megfelel, csak kapjon a GPU terhelést), hogy szimulálva legyen az, amikor a RAM-ra dől a meleg levegő a videókártyáról
Természetesen ha a RAM kap bármilyen aktív hűtést, akkor ez már más tészta, de ha csak a gépház ventijeire van bízva a légáramlás, akkor az simán kevés tud lenni egy jól megtekert OC-hoz.
Nekem is van nagyon jó DJR OC-ról képem, isten áldja azt az MSI alaplapot, de egy Cyberpunk vagy Forza alatt nagyon könnyen elhasalt
Csak nem jött ez ki nálam, mert amikor beállítottam, akkor nem játszottam olyan játékokkal, amik tényleg mindent is megmozgatnak a gépben. -
bobalazs
nagyúr
válasz
zebra_hun
üzenetére
Ebben biztos vagyok. A 3 és fél órás teszt nem volt elég, mert kidobott hibaként.
De hogy minden egyes beállításnál, finomításnál 6 órát fogom tesztelni az nonszensz.
Marad az xmp. Lehet az se stabil, ki tudja.
Isten áldja az eszem hogy x3d procit vettem, annál kb nem számít milyen ram van mellette.
Felesleges a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002