-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
arabus
üzenetére
Eléggé figyelmesen csatlkaoztattam a dolgokat, cpu csatlakozót megnéztem 2x is azóta, a többivel nem hiszem hogy baj lenne, de majd megcsinálom
amikor elsőnek ráhúztam a csavarokat a hűtőre akkor addig húztam amíg lehetett, talán még kattanás is volt, aztán máshol is olvastam, hogy nem szabad ennyire meghúzni
most kivettem, újracsináltam mindent, meghúztam amíg lehet és utána visszacsavartam 1 fordulatnyit
még így is szoros lenne vagy valamit teljesen elrontottam az első nagy ráhúzással?
Ha kikapcsolom és nem veszem le, hanem így lazítok még tovább rajta az is segít, vagy megint csináljak újra mindent?Egyébként ha valószínű nem ram probléma és nem sikerül megcsinálni, akkor cpu csere? Vagy az alaplapon csesztem el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 8GB DDR4 RAM memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002