- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
Természetesen ezt én is tudom, hogy a memóriát nem lehet javítani szerintem is az történt,hogy egyszerűen el felejtkeztek az egészről és amikor rájut lett telefonálva gyorsan futtattak egy memtest86. tesztet és mivel az nem jelez hibát büszkén kijelentették,hogy megjavították. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy valóban tudnak-e adni javításról valami jegyzőkönyvet vagy most már az lesz a kifogás hogy a nagyker visszamenőlegesen nem ad.
Nem friss vásárlás nem konkrétan az enyém és sajnos a fiam meg csak tologatta a dolgot ( megpróbálta eladni hátha valakinél működik de mindig vissza hozták ) de még sok garancia van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002