- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Én értettem amit írtam...
''Az 1333MHzes ''FSB''jű quadok mellé szinkron hajtásnál pont 667es modulok kellenek, a többi +MHz már csak tuningnál fog kelleni.''
A magasabb FSB a gyakorlatban annyit tesz, hogy alapórajelen 667es memót kell az új procik mellé rakni. Teszemazt ''átlagos'' 50%nyi tuningnál ez már 1000res memót jelent. Vagy jófajta tuningos 800as memókat vegyél, vagy gyárilag 1066osokat, Kingmaxék most szinte utánaddobják.
Tüzi
Faszán beírtad hogy DDR400 van, csak nem mindegy hogy villamos vagy újkrumpli...én továbbra is azt mondom, felejted el nyugodtan a TakeMSt..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest