-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz
Rover623
üzenetére
Elsőre átsiklottam a kép jobb oldala felett, de a Te hozzászólásod előtt elkezdtem már szerkeszteni. De ez amúgy lényegtelen.
Az építő jelleget arra értettem, hogy inkább"beszóltál" nekem, mint tanácsot adtál volna a kérdezőnek. Csak ez nem a "kössünk bele.." c. topik.
Gondolom eltévedtél. Bár ahogy visszaemlékszem, talán más stílusban írt hozzászólást, illetve valóban segíteni akaró megnyilvánulást nem is nagyon olvastam tőled mostanában.
Igazából nem zavar, csak haszontalan.
Most viszont OFF vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002