- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
Rover623
üzenetére
Már-már vicc lett az egészből srácok
Feltettem egy kérdést, elég lett volna rá válaszolni. Azért irtam oda, hogy én igy tudom, mert ezt az infót kaptam máshonnan. Gondoltam ha nem igy van úgyis kijavítotok. Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam ennek. Az engem abszolut nem érdekel, hogy itt egymást hülyének tituláljátok, csak kicsit kellemetlen ennyi hozzászólást fölöslegesen elolvasni és ezekre válaszolgatni. Ezt a fölös energiát lehetne mások válaszára, segítésére fordítani. Az lenne a lényeg, hogy segítsünk egymásnak..
Köszönöm mindenki válaszát aki építő jelleggel szólt hozzá
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Rover623
üzenetére
Ebben tudnátok segíteni, hogy valóban így van-e?
Talán épp ezért kérdezte, nem gondolod?
Itt azt hiszem nem ő beszél faszságokat, hanem a zöld egyszemű kígyó köpködi folyamatosan a mérgét...Ha egyszer megérteném, hogy miért kell egy segítős topicban hangulatot kelteni folyton...De jó is lenne!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Temu
- Futás, futópályák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Feltettem egy kérdést, elég lett volna rá válaszolni. Azért irtam oda, hogy én igy tudom, mert ezt az infót kaptam máshonnan. Gondoltam ha nem igy van úgyis kijavítotok. Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam ennek. Az engem abszolut nem érdekel, hogy itt egymást hülyének tituláljátok, csak kicsit kellemetlen ennyi hozzászólást fölöslegesen elolvasni és ezekre válaszolgatni. Ezt a fölös energiát lehetne mások válaszára, segítésére fordítani. Az lenne a lényeg, hogy segítsünk egymásnak..

fudi2002