- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Pi-nek szvsz nagyobb a hőleadó felülete, nincs középen kihagyva az a rész, meg hát olyan izés hajlított bigyó, meg keresztbe, meg na, szerintem

-
yolan
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Geil az kazán. Én is allergiás vagyok a melegedésre, de szerintem az a 0.2v semmi, azért cserébe, hogy 800tól 1200ig megy a ram vígan, életképes időzítésekkel. Ha nagyon kell az 1.8, tényleg hajtsd 800-on, 1:1-ben az e7300-al. Nem lesz érezhető különbség, viszont a jövőre nézve testreszabhatóbb lesz a ram. Trident borda, heh, ddr3 van rá írva, vagyis én olyat láttam
. Nekem a pi tetszik jobban, de hát kinek a pap, kinek a lánya. Egyik g.skill-el sem fogsz rosszul járni. Köbö mint a kettő ugyan azt tudja (elpida chip miatt ismétcsak). Innentől valszeg a kinézet, borda, stb dönt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Temu
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Nekem a pi tetszik jobban, de hát kinek a pap, kinek a lánya. Egyik g.skill-el sem fogsz rosszul járni. Köbö mint a kettő ugyan azt tudja (elpida chip miatt ismétcsak). Innentől valszeg a kinézet, borda, stb dönt.
fudi2002