- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
tookie #18880 üzenetére
2x512mb dualban jobb teljesítményt nyújt mint 1gb single-ben..azaz ha a lapod támogatja a dualt akkor én a 2x512-t venném.
400mhz-re passzolok ilyen tapasztalatom nincs, én azt szoktam venni amit a lap támogat. ha olcsón jutsz hozzá ki lehet próbálni..BioNiCMaN: én besztbáj-t vennék..ami a geil mostanában..van rajta hűtő..jó teszteket olvastam még a value-ról is..a dragon az inkább moddolóknak van mert szépen világít..
plexis házba én azt venném..
nagy különbségeket egyik teszt sem bír kimutatni úgyhogy egyéni ízlés kérdése..de ha az ár mindegy vedd a legdrágábbat..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
tookie #18880 üzenetére
Ha veszel egy 1GB-os 400Mhz-est, akkor az 333Mhz-en fog ketyegni, de jobb késleltetéssel (CL3 CL2,5). Szóval menni fog.
Ha támogatja az alaplap (a könyvében benne van), akkor vehetsz 1db 1GB-os modult.
Ha nem, akkor marad a 2x512mb-s KIT.
És mind1 melyik foglalatba teszed, csak ha a 128mb-s helyett, akkor azt ki kell venni. Ha 2x512mb-st veszel, és csak 2 foglalat van az alaplapon, akkor értelemszerűen mindkét régi modult ki kell venned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest