-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabrev
aktív tag
válasz
daveredline #15493 üzenetére
Csak egy ajánlat: jó ha utánna kérdezel a notid topikjába, hogy ki mit használ (vett utólag bele) mert lehetnek kompatibilítási problémák... esetleg segíthet a választásban, hogy jelenleg milyen van benne
Amúgy notiban nincs nagy jelentősége a márkának max a kompatibilítás miatt. Átlag notiban nem tudsz az időzítésekkel játszani (húzni a ramot meg pláne).Matyó83: na látod ügyes vagy te
(nem is kellett a segítségem).
Yso: hááát... tanácsnak lehet nem lesz jó, de én is jártam így annó. Röviden leírom: volt konfigom Q6700 DDR3 1800 Asus P5K3 Deluxe, cseréltem benne procit E8200-re attól a pillanattól kezdve a tuning megszünt a számomra a ram mindenhol hibázott, bármit csináltam vele, gondoltam a proc lesz a kehes, vettem helyette másikat, az még annyira sem ment (úgy hogy előtte haverom letesztelte és nála 1,28v 4Ghz prime95 stabil volt) nálam 1,45v-vel nem ment 4Ghz-t
. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert el tudtam cserélni a ramot + lapot DDR2-re meg a jelenlegi Rampage-ra ezzel szépen megy is a proc.
Szóval okosat nem tudtam mondani, de gondoltam leírom okulásnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Crucial RAM 16GB DDR5 4800MHz CL40 SO-DIMM INGYEN FOXPOST
- Crucial Ballistix Red 2x16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (garancia: Alza, 2030.11.02-ig)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest