Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, igen, ismerem, legalábbis tudok róla, viszont sosem használtam, és nem is tervezem. Főleg okostévére kell a családtagoknak.
Viszont akkor ha már amúgy is offban vagyok: a családi csomagnál azt írják, hogy egy lakcím alatt kell lenniük a családi csomag tagjainak. Az öcsémék viszont külföldön élnek, és nem tudom, őket bevonhatnám-e a "szárnyaim alá". Ha nem, akkor számomra nincs is értelme a családi csomagnak.
Tudjátok esetleg, itt mit-hogyan néznek, mi fér bele, és mi nem? -
Danecay
addikt
Ezt számtalan nem legális oldalról el lehet mondani, elég csak a népszerű torrent oldalakra gondolni, akár magyar oldalakra is. A nagyok több mint egy évtizede működnek, a google is hozza őket, de valamiért mégsem .hu domén alatt találod meg ezeket, gondolom nem véletlenül. Ha legális lenne a tevékenységük, feltehetően nem kellene .net .cc, .pro domének mögé bújni. Nem tudom, hogy mennyire tekinthető legálisnak egy olyan szolgáltatás kijátszása, aminek a feloldásáért a szolgáltató egyébként pénzt kérne el. És mint ahogy korábban írták is, nem véletlenül nincs fent a Play áruházban. Ennyi erővel bármilyen játékhoz készült crack-et is tekinthetnénk legálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi