Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Szia!
A szándékod nemes és köszönöm - a többiek nevében is - az ilyen linkeket, de szerintem előtte ha beteszel egy ilyen linket nem ártana lepróbálnod, mert ez most speciel nem működik vagy nagyon nyögvenyelősen csak.
Vettem a fáradtságot tegnap késő este és megpróbáltam jó néhány angol és amerikai proxy-n keresztül fellépni és úgy kérni, de hiába töltöttem ki az adatokat, ma reggelig semmi sem jött. (Nos én Nortont használok ezért ez az ESET nem érdekel, de a kíváncsiság hajtott, hogy megpróbáljam.)
Végül már több láncolt proxy-szerveren (5 proxy-n ment át) próbáltam kérni hátha így igaznak hiszik, hogy ámerikás vagyok, de így sem jött semmi. Az adatok kitöltése sikerült, de onnan tovább már halott lett az ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest