- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Aktív témák
-
Rendszer, eszközkezelő. Itt távolítsd el az összes CD-ROM fület, meg a vinyót is, majd cserélgesd meg a csatlakozásokat. Kezdetnek a CD írót állítsd át slavere, a cd-t meg masterre. Aztán kapcsold be és remélem kész. Miután mindent felismert állíts vissza mindent az eredetire.
A sok virtuális lemezt meg a daemon tools ikonról tudod eltávolztani ami a tálcán van. optionsban van asszem ez a lehetőség, vagy jobb, vagy bal gombbal tudod előhívni a menüt, és ott tudod megkeresni. Fel vannak sorolva ameghajtószámok, ott tudod lekapcsolni. -
Biriboyka
senior tag
Megoldódott!!! THX mindenkinek! :C
-
Biriboyka
senior tag
Amit javasoltál, megpróbáltam, de továbbra is fennáll a gond. Az eszközkezelőben a cd író és a dvd író valamint a DT által létrehozott virtuális cd-k, halványak és sárga felkiáltójel van rajtuk!
-
Biriboyka
senior tag
Szóval a problémám a következő:
Feltelepítettem a Daemon Tools-t ahol engedélyeztem 3 virtuális meghajtót. Ezután rátelepítettem a legújjabb DT amire hirtelen lett 6 virtuális meghajtóm. Erre leszedtem a Daemon Tools-t de akkor is megmaradt. Na -gondoltam én okoska- erre én megnéztem az ''Eszközkezelőben'' milyen meghajtók vannak a DT alá eső SCSI mghajtóknak a '' Windows-System32-Drivers'' alatt és azokat szépen töröltem ezek .sys kiterjesztésű file-k voltak. Erre aztán a gépem azt mondta: '' mivel hülye vagy ezért nem fogom látni a CD íródat, sem a DVD íródat!! '' Újraindítottam-semmi, töröltem az eszközöknél a cd-ket, majd újra indítottam, de semmi, (persze azért úgy töröltem a .sys file-kat, hogy csináltam rólunk biztonsági másolatot - kivéve valami ElbycdFL.sys -ről -). Bármit próbálok, sehogy sem akar visszajönni egyik optikai meghajtóm sem.
Mit csináljak??? Help!!!!!! :O:O:O:O:O
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest