Hirdetés
- BIOS frissítés
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Egyébként ez az elektrosztatikus feltöltődés dolog hülyeség lehet, hiszen nekem 1 év alatt nem volt semmi gondom, megaztán nem forgalmaznák már ezeket a házakat ha ilyen gond lenne velük, neem?

Amúgy imádom ezt a házat, nem tudok ''kiszeretni'' belőle, annyira szép telepakolva világító ventikkel, hidegkatódcsővel, uvcsővel, uv reagens kábelharisnyákkal- és IDE csőkábellel. Nekem 1 év alatt sem karcolódott össze vészesen
Ja és vki kérdezte korábban a plexi előlapi panelt. Természetesen van, méghozzá a Zalman csinálja,tehát nagyon igényes, és 6 dolgot lehet rákötni, és vezérrelni ( nekem 2 panel is van, mert összesen 9 akartam bekötni. Más előlapi panel tényleg nem illik egy ilyen plexi házhoz, de ez olyan mintha direkt ehhez találták volna ki.
Ha hazamegyek ( most irodából írok ) akkor majd teszek fel képeket is
Viszont van egy nagy gondom amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Ugye az oldalapokat a sarkoknál kis kocka alakú tuskókba ( nem tom minek nevezzem )
lehet becsavarozni, azonban ezek anyaguk miatt nálam kezdenek széttöredezni, kellene helyettük új, van valakinek ötlete hogy hol vehetnék ilyen alkalmatosságokat? lehet jobb lenne ha fémből lennének?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest