Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Egyébként ez az elektrosztatikus feltöltődés dolog hülyeség lehet, hiszen nekem 1 év alatt nem volt semmi gondom, megaztán nem forgalmaznák már ezeket a házakat ha ilyen gond lenne velük, neem?

Amúgy imádom ezt a házat, nem tudok ''kiszeretni'' belőle, annyira szép telepakolva világító ventikkel, hidegkatódcsővel, uvcsővel, uv reagens kábelharisnyákkal- és IDE csőkábellel. Nekem 1 év alatt sem karcolódott össze vészesen
Ja és vki kérdezte korábban a plexi előlapi panelt. Természetesen van, méghozzá a Zalman csinálja,tehát nagyon igényes, és 6 dolgot lehet rákötni, és vezérrelni ( nekem 2 panel is van, mert összesen 9 akartam bekötni. Más előlapi panel tényleg nem illik egy ilyen plexi házhoz, de ez olyan mintha direkt ehhez találták volna ki.
Ha hazamegyek ( most irodából írok ) akkor majd teszek fel képeket is
Viszont van egy nagy gondom amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Ugye az oldalapokat a sarkoknál kis kocka alakú tuskókba ( nem tom minek nevezzem )
lehet becsavarozni, azonban ezek anyaguk miatt nálam kezdenek széttöredezni, kellene helyettük új, van valakinek ötlete hogy hol vehetnék ilyen alkalmatosságokat? lehet jobb lenne ha fémből lennének?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest