Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petek

tag

Egyébként ez az elektrosztatikus feltöltődés dolog hülyeség lehet, hiszen nekem 1 év alatt nem volt semmi gondom, megaztán nem forgalmaznák már ezeket a házakat ha ilyen gond lenne velük, neem? :Y

Amúgy imádom ezt a házat, nem tudok ''kiszeretni'' belőle, annyira szép telepakolva világító ventikkel, hidegkatódcsővel, uvcsővel, uv reagens kábelharisnyákkal- és IDE csőkábellel. Nekem 1 év alatt sem karcolódott össze vészesen

Ja és vki kérdezte korábban a plexi előlapi panelt. Természetesen van, méghozzá a Zalman csinálja,tehát nagyon igényes, és 6 dolgot lehet rákötni, és vezérrelni ( nekem 2 panel is van, mert összesen 9 akartam bekötni. Más előlapi panel tényleg nem illik egy ilyen plexi házhoz, de ez olyan mintha direkt ehhez találták volna ki.
    Ha hazamegyek ( most irodából írok ) akkor majd teszek fel képeket is

Viszont van egy nagy gondom amiben szeretném a segítségeteket kérni.
    Ugye az oldalapokat a sarkoknál kis kocka alakú tuskókba ( nem tom minek nevezzem )
    lehet becsavarozni, azonban ezek anyaguk miatt nálam kezdenek széttöredezni, kellene helyettük új, van valakinek ötlete hogy hol vehetnék ilyen alkalmatosságokat? lehet jobb lenne ha fémből lennének?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák