Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Egyébként ez az elektrosztatikus feltöltődés dolog hülyeség lehet, hiszen nekem 1 év alatt nem volt semmi gondom, megaztán nem forgalmaznák már ezeket a házakat ha ilyen gond lenne velük, neem?

Amúgy imádom ezt a házat, nem tudok ''kiszeretni'' belőle, annyira szép telepakolva világító ventikkel, hidegkatódcsővel, uvcsővel, uv reagens kábelharisnyákkal- és IDE csőkábellel. Nekem 1 év alatt sem karcolódott össze vészesen
Ja és vki kérdezte korábban a plexi előlapi panelt. Természetesen van, méghozzá a Zalman csinálja,tehát nagyon igényes, és 6 dolgot lehet rákötni, és vezérrelni ( nekem 2 panel is van, mert összesen 9 akartam bekötni. Más előlapi panel tényleg nem illik egy ilyen plexi házhoz, de ez olyan mintha direkt ehhez találták volna ki.
Ha hazamegyek ( most irodából írok ) akkor majd teszek fel képeket is
Viszont van egy nagy gondom amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Ugye az oldalapokat a sarkoknál kis kocka alakú tuskókba ( nem tom minek nevezzem )
lehet becsavarozni, azonban ezek anyaguk miatt nálam kezdenek széttöredezni, kellene helyettük új, van valakinek ötlete hogy hol vehetnék ilyen alkalmatosságokat? lehet jobb lenne ha fémből lennének?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest