- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Nekem is bubis lett a festés, egészen pontosan az első réteg, ezért mondtam, hogy megmarja a plexi felszinét. A rétegek között legyen rendes száradási idő! Ha nem hagyod rendsen megszáradni olyan mintha egyszerre fújtad volna le az egészet. Érdemes 1-2 napot is várni, én a radiátor lefújását úgy csinlátam, hogy amint formára lett vágva a plexi lefújtam 2x, köztük kb 1 órával, összeraktam az egész keretet, és amikor már egyben volt (kb. 4 nap után) akkor fújtam le az egészet megint, és így lett sima. Én kimondottan közelröl 5-10cm távolságról fújtam, de gyorsan haladtam, nem fújtam sokáig egy helyre. Lehet hogy a széleire nem jutott elég festék, csak 1-2 réteg, és azon ezért lűtszik hogy megmarta.
Használd egészséggel a Ferm flexet, ha szeretsz barkácsolni akkor az tényleg nagyon sokat fogod használni!
A vágókorong viszont gyárilag elég gané, hamar tönkre fog menni az összes. Sok helyen kerestem, de a legjobb ha fogorvosi műszerboltban veszel, ott carborum korong néven fut, és a lehető legjobb minőségű!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A vágókorong viszont gyárilag elég gané, hamar tönkre fog menni az összes. Sok helyen kerestem, de a legjobb ha fogorvosi műszerboltban veszel, ott carborum korong néven fut, és a lehető legjobb minőségű!