- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Nekem is bubis lett a festés, egészen pontosan az első réteg, ezért mondtam, hogy megmarja a plexi felszinét. A rétegek között legyen rendes száradási idő! Ha nem hagyod rendsen megszáradni olyan mintha egyszerre fújtad volna le az egészet. Érdemes 1-2 napot is várni, én a radiátor lefújását úgy csinlátam, hogy amint formára lett vágva a plexi lefújtam 2x, köztük kb 1 órával, összeraktam az egész keretet, és amikor már egyben volt (kb. 4 nap után) akkor fújtam le az egészet megint, és így lett sima. Én kimondottan közelröl 5-10cm távolságról fújtam, de gyorsan haladtam, nem fújtam sokáig egy helyre. Lehet hogy a széleire nem jutott elég festék, csak 1-2 réteg, és azon ezért lűtszik hogy megmarta.
Használd egészséggel a Ferm flexet, ha szeretsz barkácsolni akkor az tényleg nagyon sokat fogod használni!
A vágókorong viszont gyárilag elég gané, hamar tönkre fog menni az összes. Sok helyen kerestem, de a legjobb ha fogorvosi műszerboltban veszel, ott carborum korong néven fut, és a lehető legjobb minőségű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZEN.com
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A vágókorong viszont gyárilag elég gané, hamar tönkre fog menni az összes. Sok helyen kerestem, de a legjobb ha fogorvosi műszerboltban veszel, ott carborum korong néven fut, és a lehető legjobb minőségű!