Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A múltkor problémáztam eleget, hogy Yettelnél vásárolt Samsung A53 5G telefon nem 5G képes, pl. itt.
Jelentem megoldódott, illetve izé…, nem tudom hogy megoldódott e a probléma… ???
Kicseréltettem a SIM kártyát. Arra a helyre álltam, ahol biztosan tudom hogy van 5G, hát nem volt. De mivel SIM kártya csere volt, ki/bekapcsoltam a telefont és láss csodát:
Öröm volt! Elkezdtem gyalogolni a Yettel által is igazolt, háztetőn lévő 5G torony felé, közvetlenül rálátva az antennára (kb. oda, ahol korábban is voltam és nem volt 5G), ismét próbáltam mérni, de megdöbbenve láttam hogy csak 4G van!
Egyhelyben állva kikapcsoltam a telefont, bekapcsoltam és ismét megjött a csoda:
Lehet felesleges volt a SIM kártya csere és korábban is így lett volna 5G hálózatom, hogy ki/bekapcsolom a telefont? Normális ez a viselkedés ???
Más: elképzelhető, hogy 2db 5G-n történő "Speedtest" mérés kb. 2.48 GB adatforgalmat generál, azaz 1 mérés 1.24 GB ???
Mert hogy tegnap nézve ebben a hónapban, az adatkeretemből, 0.35 GB fogyott (többségében WiFi-n volt a telefon).
Viszont ma, az 5G-n keresztüli sebességmérések után a telefon bejelzett, hogy ebben a hónapban 2.83 GB-ot felhasználtam:
így a különbség 2.83-0,35= 2.48 GB, még jó hogy mindez nem számít bele a felhasznált adatkeretbe!
De tényleg ennyi 2 mérés?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest