Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

Sziasztok! A múltkor problémáztam eleget, hogy Yettelnél vásárolt Samsung A53 5G telefon nem 5G képes, pl. itt.
    Jelentem megoldódott, illetve izé…, nem tudom hogy megoldódott e a probléma… ???
    Kicseréltettem a SIM kártyát. Arra a helyre álltam, ahol biztosan tudom hogy van 5G, hát nem volt. De mivel SIM kártya csere volt, ki/bekapcsoltam a telefont és láss csodát:

Öröm volt! Elkezdtem gyalogolni a Yettel által is igazolt, háztetőn lévő 5G torony felé, közvetlenül rálátva az antennára (kb. oda, ahol korábban is voltam és nem volt 5G), ismét próbáltam mérni, de megdöbbenve láttam hogy csak 4G van!
    Egyhelyben állva kikapcsoltam a telefont, bekapcsoltam és ismét megjött a csoda:

Lehet felesleges volt a SIM kártya csere és korábban is így lett volna 5G hálózatom, hogy ki/bekapcsolom a telefont? Normális ez a viselkedés ???

Más: elképzelhető, hogy 2db 5G-n történő "Speedtest" mérés kb. 2.48 GB adatforgalmat generál, azaz 1 mérés 1.24 GB ???
    Mert hogy tegnap nézve ebben a hónapban, az adatkeretemből, 0.35 GB fogyott (többségében WiFi-n volt a telefon).
    Viszont ma, az 5G-n keresztüli sebességmérések után a telefon bejelzett, hogy ebben a hónapban 2.83 GB-ot felhasználtam:

így a különbség 2.83-0,35= 2.48 GB, még jó hogy mindez nem számít bele a felhasznált adatkeretbe!
    De tényleg ennyi 2 mérés?

Új hozzászólás Aktív témák