- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fujifilm X
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hosssszu #71932 üzenetére
Szerintem ez mindenhol így van. Akartam a vodánál anno egy olcsó mobil netet a tabiba, de csak vagy hűség vagy jóval drágább ár és annyi net se kell volna bele. Elhoztam hűség nélkül és 3 hónap múlva mikor munkát váltottam és ott alapból járt ipad és net mellé akkor visszavittem és egyből lett volna kevesebb net és negyede előfizetési díj is hűség nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest