- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
érdekes....
-
garcia66
tag
Köszönöm a választ, és most egy újabb (bocs, ha nagyon béna) kérdés.
Megpróbáltam átírni az általad lefényképezett módon. Javítani (edit) nem engedett, csak új (new)beállítással. Profil name-hez csak az írtam be, hogy "]Telenor Hipernet[" és amikor menteni akartam, akkor azt írta, hogy ilyen profilnév már létezik (eredetileg az van írva: "Telenor Hipernet (Alapértelmezett)". Most írjam hozzá a "default" szót is? -
LámaZ
addikt
válasz
garcia66 #19189 üzenetére
Nekem ezekkel működik:
Még annyi, hogy androidos telefonon első alkalommal regisztrálni kell a hálózaton: Több - Mobilhálózatok - Mobilszolgáltatók.
Ja, és ha gagyi GSM/3G-antennája van a telefonodnak/tabletednek/notebookodnak vagy az USB-modemednek, azért ne itt reklamálj. -
garcia66
tag
Sziasztok.
Mivel nem találtam viszonylag friss telenor mobilinternetes topicot, ezért ide írok.
Szóval kb. 6 hónapja vettem telenor hipernet csomagot , melyhez Huawei E372 sticket kaptam. Külterületen lakunk, ezért a lefedettség kicsivel kisebb, mint a városban, és ezért a net el-el bont néha - naponta 1-2-szer (az ügyfélszolgálat szerint ez az ok). Néha elviszem magammal a városba a sticket és a laptopomat. Ilyenkor egész nap megy a net minden gond nélkül. Azonban tegnap reggel 1 órán belül 7-8-szor elbomlott - haveromnál voltam (ő városi. És itt a gondom,mert ő is telenor hipernetet használ és az övé simán ment. Van valami ellenőrzési lehetőség, vagy van valami tipp, mi lehet a gond? (másik usb csatlakozóba is átdugtam, és akkor is fennállt a probléma) Vagy vigyem vissza a boltba (még garis), de félek, hogy annyit érek el vele, hogy napokig nem lesz netem és simán visszaadják a sticket, hogy nincs semmi baja.
A választ előre is köszönöm. -
novake
tag
válasz
bb.bocs #19176 üzenetére
Előfizető a kártyás és számlás tarifacsomaggal rendelkező ügyfél is, csak a köznyelvben úgy terjedt el, hogy vannak az előfizetők/számlások és a kártyások.
A kártyás neted száma valószínűleg újra kiadott szám, amit valaki korábban használt, majd valamiért megszűnt (pl.: nem töltötte fel). 6 hónappal a megszűnés után újra kiadható. Jelezd a Facebookon a hibát.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Ezt akartam belinkelni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
darvinya #19178 üzenetére
Ez van beállítva. Korábban próbáltam már az ajánlott beállításodat, de nem volt változás. Kipróbáltam még egyszer, de be sem tölt az internet. Azt hiszem korábban is ez volt, illetve visszaállt az online-ra.
Lehet, hogy mégis az Okostarifa előfizetéssel lesz a gond, mert most jutott eszembe, hogy nekem elejétől fogva, (a gyári 2.2-vel is ez volt), csak akkor még azt hittem, hogy valami energiatakarékosságból kapcsolja le az internetet a Google Mapsnél. Remélhetőleg jár erre valaki, aki Okostarifát használ, és beírja, hogy tapasztalt-e ilyen problémát. -
pinnacle
nagyúr
Régóta van az a problémám, hogy GPS használatakor azonnal megszakad az internet kapcsolat és csak újraindítás után jön vissza.
Kipróbáltam egy 4-5 éves SIM kártyával, azzal tökéletesen működik.Pont azért cseréltem le a SIM kártyámat, mert azt mondták, hogy a régebbi SIM-eknél van ilyen hálózat eldobás probléma. A régebbi, működő SIM-en Klikk csomag van, most már fizetős, az új (micro SIM keretes)-en Okostraifa 90, de gondolom a SIM a hibás, nem a tarifacsomag.
bb.bocs szerintem jobb lesz ha a Telenor Online-on vagy személyesen tisztázod.
-
bb.bocs
őstag
érdekes.leírom egyben.
ma vettem 1 hipernetes feltöltökártyás cuccot.
a tulaj úgyvette, hogy mobilt vett, és mellé kapta. a netes aktiválatlan cuccot meg eladta.
onlineba nem tudtam bereggelni mert már bevolt! ezen meglepödtem. töröltem a regisztrációt majd újrareggeltem!
ezután belépve, vlmi idegen adataid láttam mint tulajdonos+ ezt
Regisztráció típusa: Kártyás előfizetőna most a mobilnet mióta elöfizus? ez feltöltős mobilnet...
nem értem ez hogy működik.
most akkor ez a kártya összevan kapcsolva z előfizető mobilszámával elöfizetésével? és ha igen akkor ha nem fizeti , letiltják, akkor a mobilnetet is tiltják? vagy mi akar ez lenni? az onlineból még lehet problémám? na többet nem írok, az utsóra válaszoljatok. üdv -
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #19173 üzenetére
Ebből a kezdőegyenleg értéke
(felhasználható az aktiválást követő 180 napon belül - 2013. február 18-ától aktivált kártyák esetében
az aktiválást követő 90 napon belül - 2013. február 18. előtt aktivált kártyák esetében)ez válasz rá
de ha rátöltök akkor elvileg meghosszabbodik ugye?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. feltöltős hipernetem van. készülékhez kapta a tulaj, én átvettem. nem aktivált.álítólag 3000ft van rajta ami 3hónapig felhasználható. kérdésem, ha rátöltök erre a 3000ft ra 1500al akkor meghosszabbodik az a 4500ft összesen, vagy a 3000elveszik? még nem aktiváltam, elöbb jó lenne ezt tisztába tenni
köszönöm a segítséget
ja és hogy kell aktiválni? számát nem tudom
gondolom ha beirom a pint akkor megtudom a számot is.
elsősorban az egyenleges dolog érdekelne. -
club1
veterán
válasz
zoli62 #19168 üzenetére
Lehet öt évet is mondani, de engem az ügyfélbarát hozzáállás elvesztésénél jobban irritál, hogy a front-end rendszereik folyamatosan nem vagy hibásan működnek, utóbbi pedig a ZTE infrastruktúrára átállás és az azzal kapcsolatos hozzá nem értés, tervezetlenség, teszteletlenség, stb. következménye.
-
club1
veterán
-
LEGIOX
tag
Napi telenor
-
randras
veterán
Jaaj, ne, most megint mi van a Telenor Online-al? Eddig elértem mindent, mostmeg már megint eltűnt a menüm bal oldalt...Megvaan, nagyon cseles.Ja nem, a lényeget, a hátralévő adatforgalmakat, és hasonlókat pont nem érem el.
-
LámaZ
addikt
válasz
alba-regia #19158 üzenetére
A jó szándék szerintem megvan bennük. Akár éjjel is visszahívnak, ha reklamálsz, nagyon elfoglaltak amúgy.
Nekem a SIM-kártyát is kicserélték ennél a múlt héten rendelt Hipernetnél, pedig szerintem csak az APN-nevet kellett megadni, nem azzal volt a baj.
Most már csak a notebokommal kell összehoznom. -
LámaZ
addikt
válasz
alba-regia #19156 üzenetére
Na, és mi okból?
-
alba-regia
aktív tag
Ma szerencsére sikerült az utolsó Telenoros előfizetést is kiirtani a családból. Ezt csak megkönnyebbülésként írom le.
Wenigmának (meg ha jól tudom, van itt még egy Telenor-fan) elmondanám, hogy ez pre-paid. Megy a fiókba, van még rajta közel egy év rendelkezésreállás, így van jogom még ide írni
-
club1
veterán
Látom a mániád ez az első hozzászólás szerkesztgetés, amit ugye a topicnyitó nem tud megtenni, moderátor kell hozzá...
Jelenleg két apn név használatos, a net és az online (mobilnet csomagja válogatja, melyiket kell használni). A PAP/CHAP pedig egy próbával rögtön kiderül, figyelmedbe ajánlom a Telenor magas szintű leírását hozzá:
"A Hitelesítés típusa - ha nem megy ’üres’, vagy ’semmi’ állapotában a kapcsolódás, próbáld meg a CHAP és a PAP verziókkal is." -
LámaZ
addikt
Szervusztok!
Az első hozzászólásba illene beleírni pár alapvető információt.
Pl. a mobilinternet beállítási lehetőségeit (APN-név stb.).
Az APN-név a Hipernetnél "net", most már tudom, de ha olyan eszközöm van, amelynél nem lehet a PAP/CHAP-t választani, hanem csak az egyiket, soha nem tudom, hogy melyik a jó. -
Fleed
aktív tag
Milyen gyakran frissítik a készülék listákat? Igazából az lenne a kérdésem, hogy bárható mostanában új készülékek bejövetele, vagy áresés(mondjuk 3 héten belül). blade 3 vagy g300 at tervezek venni, mert az xperia x8 semmire nem jó
-
Armahun
addikt
Felnéztem a tele online-ra, hogy öt év után mégis mennyivel tudnék olcsóbban készüléket venni a bónusz programban.
Nyamvadt 1500 forinttal. Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. -
GML
őstag
Tudja esetleg valami pannonos belsős, hogy lesz fehér Note II a közeljövőben a szolgáltatónál??
-
club1
veterán
válasz
360xbox360 #19144 üzenetére
Mert a flotta tulajdonosa nem egyezett bele a számlafizetők egyedi ügyintézésének lehetőségébe. Ilyenkor csak a flotta tulajdonosának meghatalmazottja (jellemzően a kapcsolattartó, vagy a mögötte lévő flotta ügyintéző) járhat el az előfizetések ügyeiben.
-
360xbox360
tag
válasz
wwenigma #19143 üzenetére
Az egy dolog hogy fenn van a telenor honlapján hogy küldje a klikk szót a 1750-re csak hogy visszaírnak hogy a szolgáltatás nem elérhető.. Igen ez lesz hogy a kapcsolattartót kell megkeresni
De akkorse értem miért nem tudják megcsinálni boltba amikor ott a számlatulajdonos a szerződéssel...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
360xbox360 #19142 üzenetére
Szoval en most eléggé nem értem a problémád. SMS-re mit mond? Amugy a flotta miatt lehet necces, flottas kerdesekben mindig a flotta kapcsolattartóját kell zargatni.
-
club1
veterán
válasz
360xbox360 #19140 üzenetére
Milyen mobilnetet szeretnél? A meglévő hangalapú előfizetésed mellé opcióként valamelyik Mobil Online-t vagy klikket, vagy önálló mobilnet-előfizetést modemmel? Ha utóbbi, személyes ügyfélszolgálat, vagy webshop, ha előbbit, akkor regisztrálj az online.telenor.hu-n (ha nem flotta-előfizetésed van), és ott be tudod magadnak kapcsolni.
Mindenek előtt ellenőrizd hogy ahol használni szeretnéd, stabil 3G van-e, mert az EDGE számítógéphez nem egy élmény (telefonon elmegy). -
360xbox360
tag
Valaki tud segíteni mert már szét b.sz az ideg?
3x voltam benn a telenornál hogy szeretnék mobilinternetet. "Hívja a 1220-at". Felhívtam 7x mire megtaláltam a megfelelő menüpontot és közbe végig hallgattam a sok baromságot. Na most kér valami ügyfél azonosítási jelszót "4 vagy 6 számjegyű". Ide mit kell megadni mert a csávó azt mondta hogy 1111 de azt nem fogadja el és a szerződésben sem szerepel semmiféle jelszó vagy azonosító.
-
PureSoul
csendes tag
Abszolút nincs, Számlás20-ban vagyok (djuice), amihez olyan adatcsomagot választok, ami jól esik (fogok is). Időközben felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol nagyon diplomatikusan azt mondták, hogy leghamarabb 5 hónappal a két év előtt (tehát 19 hónap) engedheti a rendszer az új készülék vásárlását. Persze, ha valakinek van alternatív megoldása, kíváncsian várom
-
asdf_
veterán
válasz
PureSoul #19134 üzenetére
Azert nem celszeru szerintem a husegido teljes lejarata elott keszuleket vasarolni, mert azzal rogzited azt, hogy a maradek 3 honap huseg lejarta utan milyen tarifacsomag(ok)ban kothetsz ujabb huseget, tehat olcsositani pl. nem fogsz tudni. Persze ha nincs csomagvaltasi szandekod, akkor hajra.
-
Szokenesz
senior tag
-
asdf_
veterán
válasz
Szokenesz #19130 üzenetére
"Technikai hiba miatt nem áll módunkban információt adni a készülékről, próbálkozzon később!"
"Gyere vissza holnap, így estére mindig összeomlik a rendszerünk."Es par ev mulva hasonlokat allapithatunk meg majd aram/gaz/anyamkinjaszolgaltatonk kapcsan, a rezsicsokkentesnek nevezett kamposzoveg eredmenyekent...
-
club1
veterán
válasz
Szokenesz #19130 üzenetére
Ez a húsvét hétvégén "a magasabb szintű ügyfélkiszolgálás érdekében elvégzett rendszerfrissítés" egyik eredménye. 1-2 nap, max. 1-2 hét, és talán minden majd működni fog. Ha nem, akkor így jártál. Telenyomoréknál így működik a dolog.
Én egy kicsi középvállalatnál dolgozom, ha itt olyan módosításokat hajtanánk végre az éles ügyviteli rendszeren ami után ennyi hiba marad, már rég kitettek volna. Elégtelenül tesztelt, összefércelt rendszerrel frissíteni éles rendszereket amúgy sehol sem díjnyertes ötlet, egy országos szolgáltatónál pedig szarvashiba. Ráadásul nem először és nem is másodjára követik el ugyanezt a hibát. -
Szokenesz
senior tag
15 napja leadtam egy telefont garanciába (ZTE Blade3), gondoltam ma felhívom már a 1220-at, hogy még is mi a helyzet vele, 9-es menüpontban lehet érdeklődni, be is ütöttem a munkaszámot, erre "Technikai hiba miatt nem áll módunkban információt adni a készülékről, próbálkozzon később!" Mindig ennyire rossz az ügyfélszolgálatuk?
Múltkor számlát fizettem volna az ügyfélszolgán, zárás előtt 15 perccel értem oda. "Gyere vissza holnap, így estére mindig összeomlik a rendszerünk." -
club1
veterán
válasz
FRENK1988 #19120 üzenetére
"Ajánlatunk új djuice előfizetéssel és hűségnyilatkozattal együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén 24 hónapig, az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Szolgáltató által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot."
A lényeg tehát az, hogy új előfizetéssel tudod 0 Ft-ért a készüléket elhozni. De azért a telefonos ÜFSZ-on bepróbálkoznék a helyetekben, ha a meglévő előfizetésetekre szeretnétek még két évet aláírni egy ilyen üveggyöngyért cserébe.
-
FRENK1988
veterán
Üdv úrak
Lenne egy kérdésem. Letelt a Djuice hűségem (2év) és szeretnék anyumnak kihozni telót (S5610) és meg vagyok a szolgáltatással elégedve. Szóval hogyan juthatnék hozzá a telefonhoz (ingyen, mivel a 2750-es vagy mennyi a díjcsomagomés ahhoz ingyen adják)
Illetve mire lesz szükségem? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Majd jelzem nekik. Gondolom nem így néznek ki a forgalmi adatok, hogy a kedvezménynél és a felhasználtnál nem látszik semmi.
-
pinnacle
nagyúr
Ma 8MB adatforgalom után ezt az SMS-t kaptam. Okostarifa 90-el, 90MB-t után lenne korlátozás. Érdemes ezt megreklamálni? Még sohasem néztem az adatforgalmamat, így néz ki?
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Ez így van..
-Egy szóval sem kérdeztem azt ,hogy a függetlenítést mennyiért végzik el - csak annyi volt a kérdés ,hogy van-e rá lehetőség.
-Azt viszont elégé skótságnak tartom,hogy 2 év alatt a készülék árának többszörösét fizetem ki becsületesen és ezután még egy ilyen apróságért is képesek nem kevés pénzt elkérni.. -
novake
tag
"Néhány háttérrendszerünk frissítése miatt az oldal bizonyos funkciói (pl.: számlabefizetés, vásárlás) kedd reggelig nem elérhetők.
Többek között azért időzítettük a frissítést erre az időszakra, mert hétvégén és ünnepekkor jellemzően kevesebben használják az oldalt." [link] -
Sztbeni
őstag
egy még nem aktivált praktikum kártya telefonszámát honnan tudom megszerezni? Mert anélkül nem megy a netes aktiválás, a csomag amin a szám van, az meg nincs meg
-
wwenigma
Jómunkásember
A kérdés arról szólt hogy ez mennyi. Legalább offba tehetnéd ha már nem kötődik a témához.
Atesz 666: ebben a cikkben irtak szerint 7650/10000ft között, a per jel tavaly augusztus 30-at jelent. (elötte utána kötött szerződések) Rád az előző vonatkozik.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-Ha lejárt a 2 éves hűségem,akkor a Telenor-nál függetleníthetem az Xperia S-emet..?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
-
darvinya
titán
válasz
xperiasigi #19104 üzenetére
Azon volt aktíválási idő ameddig fellehet használni.
-
xperiasigi
őstag
sziasztok.
Anno vettem egy telót a media marktban és kaptam hozzá egy feltötltös telenoros simet de még sosem használtam hogyan lehet be regisztrálni vagy mit csinálni? -
ottoyes
senior tag
Azért jó dolog ez az online ügyfélszolgálat..most érzem csak igazán,mert nincs.. :-(
-
Vangelis
félisten
A telenor minden kedves ügyfelének +2000ft -ot fog kiszámlázni a fejlesztések finanszírozása miatt.
A közös költségvállalás nevében.
Egyszerűen. Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest