- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
YoungOld #29992 üzenetére
Ha jól emlékszem az iridiumost azt pl vezetéshez nem is ajánlják. Vagy valami ilyesmit olvastam abba a "leporelloba" amit adtak mellé. De már lehet rosszul emlékszem. Egyébként pl Ausztriában az alagutakban tényleg zavaróan sötétíthet.
Jó mindegyik. Nekem egy Gas Can polished black /grey polarized van. Untig elég.
A grey lencse...sötétebb a valóságban mint amennyire a képek alapján tűnik.
-
marilllyo
veterán
válasz
YoungOld #29987 üzenetére
Nekem Grey Polarized van. Látható a szemed benne, ha szemből süt a nap. Nem sötétít olyan durván. Néha még beltérben is elfelejtem levenni. Viszont kinn még a napba nézve sem zavarja a szemed semmi. Az iridiumos polarizáltnál viszont nem látszik a szemed. Az sötétebb, beltérben egyből észreveszed, hogy rajtad van.
Viszont a warm grey sokkal jobb a szemnek. A barna lencsék messze a legkellemesebbek. -
YoungOld
tag
válasz
YoungOld #29983 üzenetére
Leszűkítettem, warm grey kiesett a fényes keret miatt. A pontosított kérdésem tehát, hogy mennyiben érezhető a grey polarized (17%-os áteresztés) és a black iridium (10%-os áteresztés) közötti különbség? Mennyiben zavaró/látható, hogy a szem látható lesz? Egyáltalán mi a véleményetek a grey polarizedről?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest