- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettis36
csendes tag
valamint még a gascan-ban szeretnék lencsét cserélni, fire iridiumra, valaki tud szerezni?
-
-
bettis36
csendes tag
bocs a néhány helyesírási hibáért, de siettem
-
bettis36
csendes tag
üdv! nemrég találtam rá erre az oldalra, látom sok "testvér" van
az én kollekcióm még szegényes: Plate Platinum/24K iridium, Ducati Monster Dog, Ducati Gascan(szürke keretes), Juliet carbon/black iridium.... teszek fel majd képeket,
szeretnék segítséget kérni! bővül a kiscsalád és ebben kérdeznék: a kiszemelt egy costum Monster Dog: pearl white keret, ruby lencse, és teamred icon, ha valaki tud eladót(mert láttam h van már egyeseknek ien v hasonló) akkor írjonj rám nyugodtan! valamint szerintetek a teamred icin passzol ehhez a kompozícióhoz vagy inkább a metal red(ez olyan mint a ducati monster dogon?)
és mégha van elfogadható áron, jó állapotban lévő: splice, plate, scar, valve szemüvegetek ami eladó írjatok rám!
köszönöm! -
Néhány "gyöngyszem" a vateráról
hijinx
canteen
montefrio v fives3
straight jacket 2
ismeretlen modell, lehet, hogy C6 -
Babarnew
tag
vazze' ezt az ocsmányságot
http://www.vatera.hu/oakley_napszeuveg_uj_152550920.html -
krain
tag
Sziasztok!
Titeket, mint megbízható ízlésűekettájékoztatlak, kérdezlek elsőnek:
Eladó egy MDA Vario IV-es okostelefon,(hétfői számlával és garanciával) full extrás, védő- matricák rajta vannak még, stylus-ok, headset, bőrtok, cd-k stb. gyári dobozzal mindennel együtt.
Kaptam, megnéztem, nem tetszik. Elpasszolnám. Pü jöhet. -
Vole
aktív tag
Erkezett ma egy Stephen Murray Hijinx, szep darab
-
DemonDani
addikt
igen ez igaz is a fújást koveto 2-3 használat alkalmával, de utána belemaszírozódik a felületéről mivel nagyon lassan szívódik fel a szilikon.
http://www.szemtrener.hu/
hihetetlen nézétek a választékot... -
Simon 89
újonc
Utó irat a nagy sietségben a másik szemüvegemet írtam, nem a gascan eladó, hanem a canteen, a Gascan már egy régi szemüvegem, amit öcsémnek ajándékoztam, az adatok maradnak, tehát egy éves hibátlan állapotban, egy szezont használt, nagy szívfájdalommal, de 20.00ft-ért megválnék tőle hívj vagy írj
-
Simon 89
újonc
Sziasztok!
Eladó az egy éves Oakley Gascan polírozott napszemüvegem, dobozzal, jót állással, tartóval, a szemüveg tökéletes állapotban van, egy nyarat hordtam, én 29.900 ft-ért vettem Pécsett a No Fear-ben, 20.00 Ft-ért eladnám, remélem jó gazdához kerül. További infoért írj a b.day89@gmail.com email címre vagy hívj 0620 527 1865
-
DemonDani
addikt
A szár gumikat ki hogy szokta ápolni? Mert arra gondoltam hogy bevetném a szilikont (mivel az ápolja, és megnövel a gumi, műanyag élettartamát. Csak nem tudom hogy az Oakley hiperszuper (
) szárgumikra milyen hatással lenne
-
Vole
aktív tag
Melyikotok arul Hatchet Wire -t ebayen?
-
TayRol
nagyúr
Jorge Lorenzo is oakleyban.
-
krain
tag
Hello, kinek van közülünk optikai kerete? tapasztalatok? szemezek(hehe)egy ilyennel:http://www.oakley.com/pd/6055
-
DemonDani
addikt
Mi ez a kihaltság?
-
-
-
SupaCow
aktív tag
Oakley Találkozó
Kicsit hanyagoltam a témát, de már össze kéne jönnünk.
Babarral a westend tetején lévő helyre gondoltunk.Időpont valamikor mostanában amíg még jó idő van.
Tüzzek ki 3-4 időpontot és megszavazzuk?
-
Vole
aktív tag
válasz
DemonDani #5944 üzenetére
Baratnomnek Jet Black / Black Iridium Polarized Bottlecap -je van. Nagyon jo kis szemcsi, tokeletes sportolasra is. Nincs orrgumija mint a halfjacket -nek, viszont szerintem nagyobb a lencseje. Sajna nincs a kozelben a csajszi, ugyhogy nem tudom osszemerni a ket lencset.
Szerintem jo sportolasra a Bottlecap, a kerete nekem jobban bejon mint a Half Jacket, de en inkabb a Flak mellett dontottem.
-
DemonDani
addikt
Van amugy valaki akinek van tapasztalata a BottleCapről? Képeken úgy tűnik hogy bringán is megállná a helyét, mivel elég hosszúak a lencséi szemre, csak élőben nem láttam még.
-
-
DemonDani
addikt
[link]
Ez se gyenge boltból számlával... ebayen sincs ennyiért -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Ez nektek nem gyanús egy kicsit?[link]
Nekem is van polarizált tungsten iridiumos szemcsim, és baromira nem így néz ki a lencse, fényképen se. És szerintem ez is a "túl olcsó" kategória, főleg h az oakley.com-on 235 dodó.
Vélemény? -
DemonDani
addikt
[link]
vajon igazi?
-
TayRol
nagyúr
Megjott a szemcsim, eleg zsiiir!
Este teszek kepeket.
-
válasz
DemonDani #5915 üzenetére
Julietet v romeot nem éri meg hamisítani mert elég macerás, de egy ennyire drága modellt már megéri, főleg mivel nagy része műanyag. Nagy valószínűséggel nem hamis, de nem biztos, hogy tiszta forrásból van.
Nem hallottam erről a gyémántberakásos szemüvegről, de remélem nem igaz. Meg kéne hagyni az ilyen szarokat a gucci, d&g és egyéb divatcégeknek.
-
pitboss nekem is gyanús, se doboz se törlő, sehol nem adják így el, vagy lopott vagy vmi kínai kókli (bár ahhoz elég jól néz ki) Azt se szeretem amikor vki nem ad pontos infot a termékről csak annyit, hogy "divatos oakley szemüveg eladó"
a flak sztem fake, nézd meg oldalról hogy néz ki az O logo, nem írta, hogy magyar számlával adja
-
Vole
aktív tag
Nem csodalkoznek ha kulfoldi lopott cucc lenne.
Ami engem inkabb erdekel az ez!
Villam ar 26e. Ez meg nem is lenne fura, bar nagyon olcso, viszont ez boltbol, szamlaval ennyi. Igy mar durva, foleg hogy a vatera koltseg eleve kb. 2e.
Raadasul Mo -on nem volt ez forgalomban, akkor hogy tudja magyar szamlaval adni?
Vagy a szemuveg nem stimmel, vagy az elado. -
napey
tag
Vélemény?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest