Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- HP notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi!
Origo igen, de csak írásbelin voltam.
Nem volt nehéz szerintem, de lentebb már leírtam az akkori tapasztalataimat. Annyira nem kell sietni szerintem, mert elég rá az idő bőven. Legalábbis én fél órával hamarabb végeztem és nem annyira kapkodtam, de ha tudom, hogy ilyen jó állok az idővel akkor jobban megfogalmazom a fordítást.
Én ebből csinálgattam meg pár mintavizsgát, szerintem ennek nehezebb volt a szövege, mint az éles vizsgáé. A szöveg alapján való kérdésválaszolgatásnál meg lehet hogy a kevesebb több, mert volt ahol tök sokat írtam és, utána láttam csak hogy 1-2 pontos a válasz, lehet azért vontak pár pontot tőlem.
Összességében korrektnek érzem a vizsgát, anno mikor egyetemi felvételi volt akkor TELC-en 3x is meghúztak írásbelin, igaz akkor kb negyed ennyire éreztem erősnek az angolomat. Vicc az, hogy azóta gyakorlatilag nem is tanultam a nyelvet...
-
TheProb
veterán
Na megvolt a Origos nyelvvizsga. fél órával hamarabb végeztem, ha ezt tudom, hogy ilyen jól fogok haladni akkor kicsit jobban átgondolom a fordítós feladatot, mert volt ott olyan ami 2. olvasatra magyarosabb lehetett volna. Nemtom az áthúzogatásokat mennyire tolerálják, mert bele-bele javítgattam azért.
Összességében szerintem meglesz, most jön az ideg őrlő 1 hónap...
-
TheProb
veterán
Egyébként aki volt már az új, egyszerűsített origo-n, mik a tapasztalatok?
Mennyire nehéz a közép írásbeli? Az oldalukon lévő mintavizsga nem tűnt vészesnek, bár ilyenkor mindig könnyített feladatokat raknak fel, mint ami élesben szokott lenni. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Júli elején megyek origo 2nyelvű közép angolra. Igazából csak a levélírást tervezem gyakorolni, a többi szerintem menni fog, mást nem szótárral. Levélírás gyakorlására van tippetek?
-
TheProb
veterán
TELC-nél nem akarok még 1x írásbelizni, felbaszták az agyamat anno...
Ha más nyelvvizsgán van meg a szóbeli és az írásbeli akkor azt is összevonják komplexé? Gondolom ott csinálják meg ezt, ahol utoljára vizsgáztam, nem?Euroexam-nél tényleg nem a nyelvtannal nyaggatják az embert, hanem a lényegi részre koncentrálnak?
Vagy még van a lexinfo, ami informatikusként is szóba jöhet esetleg.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nyár környékén illene megcsinálni a B2-t, mert jövő ilyenkor már szeretném megkapni végre a diplomát...
Melyik vizsgát ajánljátok? Eddig BME-ről, meg Euroexam-ről hallottam, hogy nem olyan vészes. Utóbbi ráadásul azzal hirdeti magát, hogy nincs nyelvtani rész, ami engem különösen idegesít, mikor ezzel nyaggatjak az embert.Továbbá ha én 2010 környékén megcsináltam TELC-en a szóbelit, akkor az ér még valamit vagy már elévült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest