Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi!
Origo igen, de csak írásbelin voltam.
Nem volt nehéz szerintem, de lentebb már leírtam az akkori tapasztalataimat. Annyira nem kell sietni szerintem, mert elég rá az idő bőven. Legalábbis én fél órával hamarabb végeztem és nem annyira kapkodtam, de ha tudom, hogy ilyen jó állok az idővel akkor jobban megfogalmazom a fordítást.
Én ebből csinálgattam meg pár mintavizsgát, szerintem ennek nehezebb volt a szövege, mint az éles vizsgáé. A szöveg alapján való kérdésválaszolgatásnál meg lehet hogy a kevesebb több, mert volt ahol tök sokat írtam és, utána láttam csak hogy 1-2 pontos a válasz, lehet azért vontak pár pontot tőlem.
Összességében korrektnek érzem a vizsgát, anno mikor egyetemi felvételi volt akkor TELC-en 3x is meghúztak írásbelin, igaz akkor kb negyed ennyire éreztem erősnek az angolomat. Vicc az, hogy azóta gyakorlatilag nem is tanultam a nyelvet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest