Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Butcher82
senior tag
válasz
szucstom #52230 üzenetére
Én is azt javaslom, hogy F2.8 körül nézelődj. Relatíve olcsón lehet hozzájutni Tamron 17-50 F2.8-hoz Nikon F véggel. Ha pedig az asztrofotózásnál maradsz, akkor melegen ajánlom a Tokina 11-16-ot vagy a Tokina 11-20-at, szintén F2.8. A 70-300-at én annyira nem erőltetném. De persze ez csak az én véleményem.
Érdemes körülnézni a használt piacon.
-
markussandor
senior tag
válasz
szucstom #52218 üzenetére
Szia!
Már hogyne lenne! Az első éjszakai csillag fotóimat D3200-al csináltam szintén kitobival (18-105).
Kell egy stabil állvány, manual mód, iso3200, kb 15 másodperces expó, nyitott rekesz (f3.5). Ez jó kiindulásnak, aztán az eredmény függvényében tekergesd az időt. Persze manual fókusz és kikapcsolt VR.
Kb a fókuszálás a "legnehezebb". Live módban maximális zoom, majd egy csillagot kiválasztasz, és addig tekergeted, amíg pontszerű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- League of Legends
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest