-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bTr
tag
Nekem volt Z6 és adapter is.
Az adapterrel az a baj a véleményem szerint, hogy beteszel a rendszerbe egy "lassítót" úgymond. A Z objektívek vannak igazán a gép fókuszteljesítményéhez tervezve.
Persze lehet, hogy a csúcs F bajonettes objektív is tudhatja azt a sebességet, de én azt vettem észre, hogy natív üveggel teljesen más volt a követés is.
Én pont emiatt váltottam másra, ahol sokkal több választási lehetőség van objektívből és ha kell, akkor később majd a gépet frissítem hozzá.
Azt is meg kell nézni, hogy az adapter kompatibilis-e a kiválasztott másik fél által gyártott obival. De az újabb, drágább Tamron obik működnek, de lehet szoftverfrissítés szükséges.Persze ha nem sport fotózol, akkor tökéletes kombináció. De ez csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest