Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Norti7
csendes tag
Állványt szeretnék vásárolni és hozzá gömbfejet. Kb70-90ezer pízem lenne rá.
Köszönöm előre is a válaszokat. (Nikon vázam van) -
Norti7
csendes tag
Sikerült megszereznem ebookban asz összes könyvét. Naon magával ragadóan ir olyan témáról aminek száraznak, tárgyilagosnak és unalmasnak kellene lennie. Nemtom "lerakni"
-
Norti7
csendes tag
Mi a véleményetek erről könyvről?
Kelby, Scott:
A Digitális fotós könyvÉrdemes megvenni?
-
Norti7
csendes tag
Nah ezeket elolvasva, soha többé nem veszem le az obit a D7000-ről, legalább is addig amíg nem lesz másik hozzá.
Tuti, ha én egy nyilvános kávézó teraszán cserélgetném a dolgokat nemhogy pór szállna bele, de tuti, hogy telibe fosná egy köcsög galamb. -
Norti7
csendes tag
Imé az első képek (D7000+16-85VR, minden automatán)
http://www.flickr.com/photos/for3st3r/
-
Norti7
csendes tag
THY ALL!!!! Hamarosan töltök fel képeket.
-
Norti7
csendes tag
Megvettem ma délután a kittet
(D7000 + 16-85 VR). Most értem haza, holnap feldobom az első képet.
Összeraktam...hát nagyon komoly!! Fülig ér a szám még mindig, Az aku töltőn, még nem kapcsoltam be.
-
Norti7
csendes tag
A ShopDigital nagyon baba, ráadásul 50km-re van tőlem Debrecen.
Nikon D7000 Kit + 16-85mm VR - 389 600 Ft áfával (a kiírás szerint akciós a termék)
Mindenhol kb 20 ezerrel drágább volt. Jól látom, hogy csak ennyi?
-
Norti7
csendes tag
válasz
rinpocse #16706 üzenetére
Mivel többen is a 16-85-öt ajánlottátok ezért elég gyanús, hogy ezt fogom választani. Igen vaku az kellesz majd mindenképp, ez is be van tervezve, de egyelőre a váz és obi legyen meg. Azt hittem, hogy majd pikk pakk megy a dolog, de már kb másfél hónapja nézegetek, oksítom magam és kérdezősködöm. Most kezd kirajzolódni a kép. (jaj de idevág az uccsó mondat
sry, nem hagyhattam ki)
-
Norti7
csendes tag
válasz
balpis #16699 üzenetére
Utána néztem az általad ajánlott két obinak (16-85, egy 70-300VR) és határozottan tetszik az elképzelés amiket leírtál. Lehetséges, hogy ennél a megoldásnál maradok, max a 70-300-az később veszem meg.
Abszolút nem éreztem, hogy le akanátok beszélni a D7000-ről. Teljesen korrekt érvek voltak, de valahogy úgy vélem, hogy ez a váz még 4 múlva is kielégítő lesz számomra. (legalábbis naon remélem
)
-
Norti7
csendes tag
válasz
Zola007 #16694 üzenetére
Ismét csak THY az összes válaszért!
Videózni semmiképp nem akarok a géppel, vagyis lehetséges, de csak nagyon ritkán. Lehet csak félre olvastad, de videózással foglalkoztam és foglalkozom most is, csak bővíteni szeretném a kapacitásom kényképezésre is.
Azt vallom, hogy videózásra kamerát használjunk fényképezésre pedig fényképező gépet.Egyébként pedig, köszi az infókat, hasznosnak bizonyul. A vázból azonban nem engedek, D7000 marad
-
Norti7
csendes tag
válasz
rinpocse #16689 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ, pont így szerettem volna Pro-Contra.
"16-85 VR és 70-300 VR jobb választás. (139.000+138.000=277.000 Ft.)" - ezen a megoldáson rágódom még pár napig olvasgatok, nézelődök. Tetszik az ötlet. Mindenképp írok majd ide egy üzit,hogy mit sikerült összehozni. Elkapkodni semmiképp nem akarom, túl sokáig spóroltam ahhoz
A D7000-es váz az viszont elég valószínű, hogy marad.Első körben mindenképp rendezvény fotózáshoz, tárgyfotózáshoz és sajtós tevékenységemhez (főleg autós vonalon) fogom használni a leendő masinát (szerelemből néha kimenni a természetbe, de ez csak másodlagos egyelőre
).
-
Norti7
csendes tag
Halihó,
DSLR-t szeretné vásárolni eddig csak videózással foglalkoztam, de szetenék bőviteni fotózásra is. Azt a tanácsot kaptam, hogy kezdő fotósként egy Nikon D7000-es váz és hozzá egy 18-200 VRII. Mit gondoltok, valóban reális döntés lenne első gépnek? És mindenképp hosszutávra tervezek vele, nem szeretném 1-2 éven belül lecserélni.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest