Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz werttzui #3392 üzenetére
Hidd el - hülyén hangzik - de szar érzés.
Nem ezért meg azért, hanem mert a nikon cuccomhoz egy csomó emlék fűződik, helytállt, megcsinált képeket, de egyszerűen nem tudok nikonra fejleszteni az áraik miatt. Van néhány olyan őrületes különbség, hogy érthetetlen. Nem tudom hogy csak Magyarországon-e, vagy világviszonylatban is ennyire drágák az optikáik, a másik márkához viszonyítva. További problémák a hiányzó optikák kérdése (pl canon 70-200/4 L stabilizátorral v anélkül, ahogy tetszik, 70-200/2.8 IS-sel v anélkül. a többit annyira nem néztem agyon, mert T/S optikákat soha nem akarok használi pl). Nézd össze a 40D és a D300 mint vázak árát. Egyetlen részt tudok mondani, ahol a nikon - szerintem - egyértelműen fejlettebb, és van olyanja ami a másiknak nincs, ez pedig a vakuzás (pl vezeték nélküli i-TTL).Nem jelenti ez azt, hogy nem használok többet nikont, most egyelőre a két rendszer megy egymás mellett párhuzamosan, és amelyik életképesebb lesz a használat során, azt fogom megtartani. Egyelőre a canon vázat nagyon nehezen tudom használni.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...