- Házimozi haladó szinten
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
aleister #32456 üzenetére
Leírtam már ezt is neki: [link]
de hivatkoztam rá még egyszer is: [link]
és leírtam a chipes okot is ott, amire te válaszoltál.
Illetve a kolléga által linkelt amazonos véleményekben is ott van, hogy vázba téve nem működik, csak portrémarkolatba téve, valamint a speedshopos vélemények közt is le volt írva, de az ebayen is, és több (külföldi és hazai) webshop leírásában is ott van, hogy ez Coolpix P7000 és P7100-al kompatibilis, D3100, D5100-al nem.Téma innentől kezdve tényleg lezárva részemről, megyek ebédet főzni.
-
zed juron
aktív tag
válasz
aleister #32456 üzenetére
Mivel megrendeltem, ki fogom próbálni és megfogom személyesen osztani a tapasztalatomat. Fényképet nem ígérek a hitelességem alátámasztásához, mert ha nem jó, akkor ott helyben visszaadom (illetve az Aqua is írhat vissza hogy ez nem jó D3200-höz). De ha OK, akkor le is fényképezem, ha van rá igény.
És úgy vélem ez a hasznos info. Hülye szokás, reálterületeken dolgozom, nem érem be kevesebbel, sorry. A "lehet", meg "szerintem" nekem nem elég.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged