Hirdetés
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
#40935168 #47583 üzenetére
bocs véletlenül neked ment a válasz
másik kérdés minden Nikon userhez
biztos én vagyok amatőr vagy valami de én ha huzamosabban fotózgatok mindig fáj a szemem
D90 adott, bal szemmel szoktam a keresőbe nézni a jobb szememet pedig becsukom
nos miért van az hogy utána a jobb szememmel homályosan látok órákig?gondolok itt arra hogy lehet a dioptria állító rossz pozícióban van
nem vagyok szemüveges, tökéletes a látásom mindkét szememre
a keresőbe nézve is oké minden de ha lerakom a gépet és simán néznék a jobb szememmel homályosan látok.vagy jobb szemmel kellene a keresőbe néznem esetleg állítani a dioptria szabályzón mert véletlenül rossz irányban van? úgy tudom azt +- irányba lehet picit tekerni de sajnos nincs a tekerőn csak ez az nincs hogy éppen hol jár a tartományban.
valamit ki kell találnom mert ez így gáz
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest