Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Freddy76 #41654 üzenetére
Én valójában egy bazinagy Józsi vagyok (a fiam is (Ábel-)Józsi, nagyapám is az volt, a dédapám is. Sőt, az apósom is Józsi. Tényleg.
) , csak igyekszem elrejtőzni a kis t_a_m_a_s-ban... De ha egyszer előjön belőlem az igazi Józsi, lesz nemulass
Mindenkitől kiköttetem az internet aki rosszul (illetve nekem nem tetszően) szól
Necroval elmegyünk moderátornak
Egyébként ITT írta a kolléga, hogy sok az ideje, olvasgat... Válaszoltam is rá kb 15-el lejjebb, hogy inkább írogat mint olvasgat, kérdeztem is tőle egy szigorú offtopikot, de nem nagyon kaptam választ, így az álláspontomat továbbra is az, hogy ő inkább write only... Sebaj, gyorsan tudok gördíteni, csak szokni kell a hetente változó avatarokat
Az viszont baj, hogy régebben az éjszakánként született 5-10-15 hsz-t tovább tartott elolvasni, feldolgozni mint a mostani 75-80-at...
Larry303: mit négy.. Öt
Aktív témák
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest