Hirdetés
Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
csacsi77 #20593 üzenetére
Ha visszaolvasol, oldalakon keresztül lehet arról hozzászólásokat találni, mit rágtam itt magam először a 3100, majd később az 5100 és a D90 között. Sokakat kiakasztottam már az agyalásommal, de végigolvasva látszik, hogyan jutottam el végül a D90-ig. Szerintem andorra fórumtárs pont erre gondolt. Rengeteget vaciláltam, és végül hoztam egy nagyon jó döntést. Piszkálást félretéve, meg én elég sokat agyalok vásárlás előtt, de nekem kicsit olyan, mintha elsietted volna a dolgokat, elhamarkodott döntést hoztál, és bár tovább tudtál adni a gépen (3100), de lényegében a bukásból lett tapasztalatod.
A D90 viszont nagyon jó választás, én abszolut nem bántam meg.
Aktív témák
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest