Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Fire TV stick/box
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
csacsi77 #20593 üzenetére
Ha visszaolvasol, oldalakon keresztül lehet arról hozzászólásokat találni, mit rágtam itt magam először a 3100, majd később az 5100 és a D90 között. Sokakat kiakasztottam már az agyalásommal, de végigolvasva látszik, hogyan jutottam el végül a D90-ig. Szerintem andorra fórumtárs pont erre gondolt. Rengeteget vaciláltam, és végül hoztam egy nagyon jó döntést. Piszkálást félretéve, meg én elég sokat agyalok vásárlás előtt, de nekem kicsit olyan, mintha elsietted volna a dolgokat, elhamarkodott döntést hoztál, és bár tovább tudtál adni a gépen (3100), de lényegében a bukásból lett tapasztalatod.
A D90 viszont nagyon jó választás, én abszolut nem bántam meg.
Aktív témák
- Yettel topik
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest