Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Qru #12088 üzenetére

Hát én mondtam, hogy tutira zuhanni fog, amikor 2 hete bejelentették, hogy milyen stabil, és mennyire rendben van a magyar gazdaság, meg milyen erős és stabil a Ft is (de azóta nem néztem árfolyamokat). :DDD Már tavaly ősszel is nem keveset spóroltam a hírek helyes értelmezésén, ha így megy tovább, még azt is überelem. :) Persze a szakértő tudja, hogy ilyenkor pont az a cél, hogy a rabszolga Ft-ba fektessen, aztán leértékelik (mint amikor "valaki gaz spekuláns" nagy mennyiségben Ft-ot dob piacra, miközben nagy mennyiségben Ft-ja csak 1 banknak van), és a haszon (deviza, lakások, autók) máris a bankoké (ill. az államé, de az 1 és ua.).

OCZ-vel riogattak engem is, de aztán elég volt a lapomnak egy bios frissítés, úgy felismerte az időzítéseket, aztán manuálisan 1600-ra tettem, időzítéseket meg kézzel vissza CL7-re (mert amúgy CL9-re emelte a kis "okos"), és mennek is rendesen. Amúgy meg még a CL8-9-es RAM kit-ek is jóval drágábbak voltak. Éppen néztem tegnap egy PhenomII-t építő srácnak, már a legolcsóbb dual kit is 37k volt. :(

Új hozzászólás Aktív témák