- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hard5tyle
csendes tag
Erre valaki?
-
Hard5tyle
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Samsung SyncMaster P2270HD tv-monitorom, és az vele a problémám, hogy bekapcsolás, illetve kikapcsolás után kb. 30-45 percig kattogó hangokat produkál. Én a hőtágulásra gondolok, de kérném a hozzáértők véleményét, hogy mi okozhatja még ezt, illetve mi a teendő?
Bár szerintem egyértelműen a hőtágulás miatt van, mivel áramtalanítás után is, tehát működéstől függetlenül is kattog/pattog (kinek hogy tetszik). -
Hard5tyle
csendes tag
Üdv!
Van egy Samtron 56E/56V/57E 15" CRT monitorom, és az lenne a problémám, hogy automatikusan megjeleníti a beállítási képernyőjét (ha jól tudom, OSD menü a neve).
Hiába nyomom az Exit gombot, újra megjelenik, és ez a gép bekapcsolásától számítva kb. 3-5 percig tart, mire aztán eltűnik. Ráadásul néha be sem kapcsol, hiába nyomom a bekapcsoló gombot, és néha működés közben is ki/be kapcsol.Aki tudja, hogy mi lehet a gond
, pls segítsen, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest