- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MammoUTh
csendes tag
válasz
fero02 #16755 üzenetére
a monitor továbbra is tökéletesen üzemel, napi aktív használat mellett. pedig azóta túl vagyunk egy költözésen is, és még csak hasonlót sem tapasztalok. mintha a szétszerelés/összerakás hatására egyszerűen elvágták volna a probléma forrását. azért kíváncsi lennék, mi lehetett az oka ennek tükrében..
-
MammoUTh
csendes tag
válasz
MammoUTh #15896 üzenetére
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel, idő közben meg tudtam oldani a problémát otthon, házilag.
Darabokra szedtem a monitort, egy finom számlú ecsettel leporoltam minden alkatrészt és elektromos csatlakozási pontot, amiket utána kontaktsprével kémialilag is letisztítottam, mejd isopropyl alkohollal is "átmostam" ezután szárazra töröltem és összerakva a monitort a hibajelenség megszűnt.
tehát valamiféle kontakt hiba volt, aki ilyet tapasztal és kicsit műszaki beállítottságú bátran próbálja meg (a már garanciavesztett) monitorját házilag javítani, nekem sikerült! -
MammoUTh
csendes tag
sziasztok!
adott egy ~5éves samsung 245b plus monitor. a hibájának felderítésében kérnék ötleteket.
bármilyen bemenetet választva (bármilyen forrás) előfordul, hogy fekete képet kapok, vagy pár perc működés után, de van hogy azonnal "beáll" a kép, aztán pixelenként zölddé-fehérré (fradi?) válik, majd "szétesik" mint a videoban.
ha a monitort műanyag házát kétoldalt feszegetem/mozgatom, feszités alatt működik, de amint elengedem ujra befagy az aktuális kép és szétborul.
egyszóval így használhatatlan, várnám a tippeket az otthoni javításhoz, akár alkatrészcsere, vagy forrasztásrol legyen szó.
találkozott már valaki hasonlóval?köszöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- MSI MAG 274PFW IPS 27 inch 180Hz monitor eladó
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest