- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Vagy van esély a gyógyulásra?
Persze, leveszed a hátulját és csipesszel visszanyomod a kicsúszott pixeltÚgy tudom hogy a Samsung (és az LG) 1 hibás pixelre is cserél (érdemes a Samsung véleményét is kikérni).
Ha nem, akkor még ott van a 14 napos elállás ha online vetted.Csinálj fekete, fehér, piros, zöld és kék háttérképet, hátha van még hiba.
Én ezzel kezdem mindig amikor új monitort veszek. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Dell S2319H monitor és valahogy olyan homályos a kép.
Corel-ben pl az m betű lábai között van egy halványszürke árnyék.
Mit állítsak?
Nincs külön vga gépben. -
Met
nagyúr
Vettem egy LG Flatron W1942T-t.
Valami sípol benne, mint a régi tv-k, nem hangos csak ha nincs semmi alapzaj akkor kissé zavaró, meg egy idő után el is halkul. Ez normális LG-k nél? Szombaton vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged