- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Nem feltétlenül hiba amit leírok, de hátha tudtok segíteni: munkahelyen cserélték a számítógép állományt, és kaptunk új monitorokat is. Egy HP Probook G640-t kaptam, egy Samsung 24CF390 monitorral egyetemben.
A gondom az lenne, hogy se HDMI-n se analóg bemeneten nem tudok éles képet varázsolni a monitorra. Vagy a kép éles, de a betűk szélei ki vannak szálkásodva, vagy a betűket látom normálisan, de akkor a kép életlenPróbáltam Clertype beállításokkal szórakozni / Hdmi, analóg bemenetet / monitor beállításokkal mókolni. Valakinek ötlet még mit tudnék kipróbálni?
Ha ez a monitor ennyit tud, akkor külön élmény lesz rajta a munkaidő nagy részében szöveget szerkeszteni.
-
Emu
őstag
Van egy Dell U2312HM monitorom. Gyerek filmezett rajta, és belekent valamit (feltehetően valami kaját) a monitor közepébe amit megpróbált eltüntetni (jól elmaszálta). Egyből nem vettem észre, ezért frankón rászáradt, próbáltam enyhén nedves ronggyal megtörölni, de sok sikerrel nem jártam. Mivel lehetne tisztítani, hogy ne tegyek kárt a monitorban? Szemüvegtörlő kendőt használhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest